Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

A második évtizedbe lépett a X2S TEAM terepsport csapat Kiemelt

Gondolkodtál már azon, vajon miért választanak a sportolni vágyok maguknak csapatot?

Az egyén, amikor elkezd komolyan gondolkodni és azt követően cselekedni, akkor elkezd hasonlóan gondolkodó, hasonló ambíciójú egyének társaságába járni vagy valamilyen azonosulásra alkalmas fórumot keresni.

Így alakult 2005-ben meg,a Cross to Save csapat is. Az akkori gondolat, a magyarországi tereptriatlon megismertetése, szélesebb körű meghonosítása volt.

30 márc. 2016 Hozzászólás: Hozzászólás  
X2S TEAM váltóversenyben is a legjobb X2S TEAM váltóversenyben is a legjobb Fotó: X2S TEAM

Legfőképp a sportág ünnepének megtartása, a verseny lehetőségének biztosítása, megszervezése. Ebből, a tettre kész, tenni akaró kis közösségből nőtte ki magát az évek alatt és vált szervezői csapatból,Terepen sportolók közösségévé. Ügyesedett, színesedett, sokasodott. Az alap gondolatok nem változtak az évek alatt, de a sportágakkal bővült a paletta, amik könnyen megfértek egymás mellett. Így vált multisport csapattá, az X2S Team.

Olyan nevezője lett a természetben űzhető,és a természet otthon adó sportágaknak, hogy már nem csak a tereptriatlon adta a csapat gerincét.

De a legerősebb vágy a csapatban a Tereptriatlon maradt. Képviselni valamit büszkén, amiért teszünk, aminek gondolat világában edzünk, versenyzünk, szervezünk. 

A legerősebb motiváció azonban nem az eredményesség volt-a mai napig sem az-, hanem az összetartozás élménye! Messziről felismerhető mezünk, nem csak arról volt híres, hogy ezt csak a leges- legjobbak, szikár sportfenomének ölthetik magukra. Hanem a hozzáállás!

A tenni akarás volt, ami testet öltött a mezben. Évek alatt olyan egyének töltötték ki a mezünket, akik felruháztál a maguk személyiségével és adtak valódi színeket a tarkaságba, és hozták fel egy szintre. Szóval tettek életet a textilbe! 

A legtöbb sportoló, hasonló dolgokat keres egy-egy mezben. Ki-ki talál magának méretben, fazonban, színben megfelelőt, amiben aztán komfortosan érzi magát. Amibe aztán verejtékét, öröm vagy bánat könnyét törli, esetleg vérét itatja vele. De ez a mez, Tőled válik élővé, elevenné, Csapatmezzé! 

Ha nem csak egy textilt keresel, nem csak egy szeretnél lenni a csapatban. Hanem Tag, tenni akaró, tevékeny sportoló, akkor rajtad is jól fog állni Magyarország egyik legjobb Terepsportolni szerető csapat meze! 

Forrás: Szabó Tamás - X2S TEAM

 

X2S TEAM csapat tagság, jelentkezés, információk: 

https://3x2s.hu/index.php/team

egy szazalek x2s 600

Utoljára frissítve: csütörtök, 31 március 2016 08:13

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk