Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

A levendula és a teafa csodája

A levendula és a teafa csodájaRengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak a hosszú évek alatt, és szinte már annyira természetesnek vesszük őket, hogy talán kevesebb figyelmet kapnak, mint amit megérdemelnek.

Most egy-két olyan felhasználási területüket osztom meg Veled, amelyek talán kevésbé ismertek, de nagyon hasznosak.

12 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

LEVENDULA

Azt tudjuk, hogy nyugtat. De tudod, hogy a vérnyomás per értékét szinte csak ezzel lehet befolyásolni, levinni? Nálunk a családban bevált! Kend a halántékodra, csuklódra, sőt, tegyél 1-2 cseppet a nyelvedre, és „küldd le”néhány korty vízzel! Percek alatt hat!!!

Feszültségre, akár pánikrohamra is nagyon hatékony, ugyan ilyen használat mellett. Mivel oldja a simaizom szövet görcsét, feszültségét, egyszerűen nem tud nem működni. Kisimít!!!

Czanik Saci doktornő aranybecsű mondását idézem: az orvostudomány nem hit kérdése, hanem empíria! Ha az anyagot beviszed, működik. Ennyi.

Hugyuti fertőzésre is csodálatos, édesanyámnál nagyon hatékonynak bizonyult. Belsőleg használtuk, 2-3x2 cseppet, és még akkor is jól működött, amikor antibiotikumos kezelést kapott.

TEAFA

teafa-olaj 200Fantasztikus gombaölő. De bárhol is fordul elő, célszerű belsőleg is alkalmazni, párhuzamosan a külső használattal. Én 2x2 cseppet szoktam javasolni.

Számtalan nőismerősöm találta áldásosnak a hatását hüvelygombásodás esetén. Ekkor 1 liter langyos vízbe kerüljön 1 csepp Teafa aroma, 1 csepp Levendula aroma, és 1evőkanál élőflórás joghurt. Kétnaponta kell hüvelyöblítést végezni ezzel, alkalmanként elhasználva a liternyi folyadékot. A ciklus alatt fel kell függeszteni, egyébként pedig 4-6 hétig használni. Megismételhető. Külsőleg a Teafa krémet célszerű használni, de a partnernek is, hogy, idézve egy kedves nőgyógyász ismerősömet, „elkerüljék a ping-pongozást”.

Ugyan így használjuk a méhszáj elváltozása esetén, a nőgyógyászati vizsgálatoknál kiszűrt rák megelőző állapotban. Ilyen esetben is már többször bizonyított, és elkerülhetővé tette a műtétet.

Kívánom kedves olvasó, kerüljenek el az említett bajok, de ha véletlenül mégis utolérnének, élvezd az illóolajaink biztonságát, áldásos hatását!

 

Sok szeretettel

Szilágyi Ildikó

Életfa Napsugár Csapat

70 457 27 24

 

just website 500

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/626-a-levendula-es-a-teafa-csodaja

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474