Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Salomon S-LAB EXO Tight futónadrág

Hegyikerékpáron a Shimano XTR,országúti bringán a Shimano Dura-Ace,a Salomonnál pedig az S-Lab széria,tehát a csúcs-csúcs felső kategória.Ezek a profi dolgok profi versenyzésre vannak kitalálva,lelkük van,odafigyelést igényelnek,nem csak simán a sarokba dobandók edzés után.

Én ugyan nem vagyok elit terepfutó (de azért igyekszem), ezért nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a Salomon profi ruháiban edzhetek, versenyezhetek és írhatok róluk.

04 márc. 2015 Hozzászólás: Hozzászólás  
Terepfutás a Salomon S-Lab EXO Tight nadrágban Terepfutás a Salomon S-Lab EXO Tight nadrágban Szasza Fotó

Tehát az S-LAB EXO Tight: hát nem irigylem a csajokat,amikor minden nap többször fel és lehúzzák a harisnyájukat,nagyon vigyázva,hogy ne szakadjon. Itt is ez a helyzet,mivel a nadrág lényege, hogy nagyon erősen, pontosan, elcsúszás nélkül tapadjon. Hiszen mérnöki pontossággal ki van találva, hogy melyik része hol segítse futásunkat.

Viszont ha már sikeresen feltornáztuk magunkra, rájövünk, hogy megérte, hirtelen nagyon jó tónusba kerülnek az izmok, összeszedettebbé válnak. A combon található méhkaptár formák pedig hűsítő érzést adnak.

Terepen kb. 150km-t futottam eddig benne. Nem gyűrődik, nem kell krém a combok belsejére, nem csúszkál a derekamon, rám van öntve. A kényelmi része csak az alap, amiért igazán csúcs termék, az csak akkor válik nyilvánvalóvá, amikor az intenzitás vagy az edzés/verseny hosszúsága miatt fáradnak, keményednek az izmok.

Salomon S Lab EXO Tight

Nagyon hosszút nem futottam benne, max. három órát. De pl. a Budai Trail utolsó szakaszán, lefelé, amikor azért jócskán 3:30/km fölé ment a tempó, akkor nem tudatosult bennem, de most visszagondolva: nem fájt a combom, nem volt kőkemény, rugalmas maradt, tartott a vádlim. Tényleg furcsa, de egyben tartott a nadrág.

Én azt gondolom,hogy komoly tudomány van az S-Lab szériában. Sokat, keményen és okosan kell edzeni, versenyezni és ha mindezt ebben a nadrágban, meghálálja majd a lábunk.

És ahogy az elején is írtam vigyázni kell rá, hiszen a pille súlynak, az észrevehetetlen anyagnak megvan az ára, nagyon sérülékeny, az éles körmöket és a türelmetlen föl le ráncigálást nagyon nem szereti. A sarat se hagyjuk benne állni, az károsítja az anyagot, merev lesz tőle és könnyebben szakadhat.

Aki teheti fusson ilyenben, higgyétek el más lesz, jobb lesz!

Száraz Dénes

Utoljára frissítve: szerda, 04 március 2015 23:09

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk