Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Teszt: Mondraker XC Finalist Pro

Közel egy hete van nálam ez a szemet gyönyörködtető gépezet, a Mondraker Finalist PRO 2011 modellje. Csupa kellemes benyomás a meredekebb, technikásabb lejtőkön és erdei ösvényeken.

Teszt, Mondraker, XC, Finalist Pro

Valahogy a váz geometriája és a 110mm első teleszkóp mintha bátorságot adott volna és olyan sebességgel érkezem az egyébként eddigi bringáimon pánikolós terepszakaszokhoz, hogy saját magamat is meglepem vele. Az én tesztgépemen AVid Juicy 3 tárcsafékekkel van szerelve. Az első pár tekerésen és rövidebb lejtőzéseken kifogástalanul működött...

28 jún. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Pár napja hosszabb ideig kellett volna aszfalton tekernem és ez a bringa egyszerűen vonzott a lépcsőkhöz, letörésekhez padkákhoz és vissza az erdőbe. Egy igazi terepgépről beszélünk, ami "hardtail" volta ellenére már-már "fully"-s benyomást kelt a középnehéz lejtőkön...

Alig várom, hogy pár héten belül a Schladmingi DH pályán is megdöntsem, vagy megerősítsem az eddigi benyomásaimat.

Meredekebb emelkedőkön is egész kényelmes rajta a tekerés és a laposabb szakaszokon jól lehet vele döngetni.

Ajánlható ez a bringa azoknak, akiket még nem csábított ki a természetbe a montizás öröme. Szinte biztos, hogy akik városi "menőzésre" vennék ezt a bringát, azokat is pár nappal később elrabolná ez a bringa és kivinné őket a természetbe.

A tartósabb tesztelések után írok majd bővebben is, eddig nincs hiba a masinán...

{jb_next}Mondraker weboldal, Finalist >>>{/jb_next}

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk