Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Teszt: Ironclad Gripworx Black kesztyű - kerékpár, outdoor

Az IRONCLAD kesztyűket immár a Teszt, mtb, x2s, kona, Ironclad, gripworx, kerékpár, kesztyűX2S-KONA TEAM számos tagja viseli versenyen, munkában és edzéseken. A Gripworkx Black kesztyűt váűlasztottak a legtöbben speciálisan kerékpáros felhasználási tulajdonságai miatt. Igazi verseny kesztyű, profi, "minimalista", funkciónális - max. teljesítménnyel.
29 ápr. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Egy montis kesztyűnek számos tulajdonsággal kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelő legyen akár versenyzéshez, akár edzéshez. Nemcsak a kerékpározás élményét, hanem a kerékpáros biztosnágát javíthatja vagy éppen ronthatja egy kesztyű. Sokan ezért nem is viselnek, mondván "a kezemnél nincsen jobb erre a célra". De egy esés esetén már más a helyzet.

Arról nem is beszélve, hogy a kéz bizonyos tulajdonságai felülmúlhatóak (ha mások rovására is, de ki lehet találni, mikor mi fontosabb).

A legfontosabbak szempontok:

  • szellőzés
  • tapadás (nedvese, sárban is)
  • védelem
  • tartósság
  • finom műveletek elvégzése
  • Teljesítményorientált kesztyű, ami két fő jellemzést jelent: egyrészt tökéletesen szolgálja az edzést, versenyzést, másrészt nem ad igazán konforst érzetet, nem puha, kényelmes - ám egy versenyzőnek sokkal fontosabb, hogy a kesztyű szinte észrevétlenül védi, óvja a kezét, a versenyzésben semmilyen szinten bnem akadályozza. A kényelmességét a "puritán" kifejezés  írja le legjobban. A használhatóságát pedig a "maximális"..

 

Teszt, mtb, x2s, kona, Ironclad, Gripworx Black, kerékpár, kesztyű

Teszt, mtb, x2s, kona, Ironclad, I-Viz, Reflective, Lime, Green, kesztyű ironclad.hu

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...