Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

North Wave Raptor MTB cipő - teszt

Profi verseny cipő, kifejezetten teljesítményorientált felhasználóknak. Karbon betétes talp, ötletes megoldások, kényelem és hatékonyság.
03 szept. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  

Általános

Kényelmes, tág cipő, főleg a szélesebb lábfejű sportolóknak ajánlott vagy azoknak, akik nem szeretik, ha a cipő elszorítja a lábukat. Ez főleg hosszú versenyeken lehet előny, amikor az 5-órás tekerés után már zsibbad a láb. A talp hihetetlenül merev, kemény, a hajtást tökéletesen átviszi a pedálra - részben karbon talp, ott, ahol igazán számít.

Mégis kényelmesen lehet benne gyalogolni, futni - legalábbis erdei terepen, sziklákon. Talpa kiválóan tapad minden talajon, a stopli a nagy sárban is segíti a kapaszkodást.

Külön meg kell említeni a cipő szellőzését: egy speciális hálós rendszerrel megoldották, hogy a levegő szinte akadálytalanul áramlik át a cipőn, ezzel hűtve és frissen tartva a lábfejet. Innovációból kiváló!

XTERRA, X2S

Gyorsan lehet bebújni a cipőbe, egyetlen negatívum, hogy a racsniszárat nehezebben lehet bebújtatni a racsniba, ezért javasolt, hogy az a depóban már eleve legyen befűzve. A kioldó/állító kezelése viszont kitűnő, menet közben a legnagyobb sárban is könnyen lehet állítani. További pozitívum, hogy egy külön tépőzárral lehet tág határok között állítani a racsniszár hosszát.Céginfó, beszerzés
Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk