Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

Teszteredmények a Vredestein gumikról

VredesteinA német Bike Magazin egy összehasonlító tesztben vizsgálta a két új Vredestein modellt: a Spotted Cat 26×2.0 és Black Panther Xtrac 26×2.0 külsőket. A magazin számos márkás külsőt vizsgált, melyek közöttt szerepelt a Vredestein két 2009-es MTB-külső újdonsága is: a Spotted Cat és a Black Panther Xtrac, ahol a külsők kitűnő eredménnyel zártak!
05 febr. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Spotted Cat véleményezés:

"A Spotted Cat és annak szuper alacsony mintázata kifejezetten száraz, kemény talajra lett tervezve. A magas pontszámot kitűnő gördülésének és homokos talajon mutatott teljesítményének köszönheti. Ha egy kompromisszum mentes külsőt keresel száraz körülményekre, válaszd a könnyed Vredestein Spotted Cat külsőt!"

Black Panther Xtrac véleményezés:

"A Black Panther Xtrac a vezető modell az all-round külsők között, kitűnő gördülést nyújtva annak ellenére, hogy futófelület vastagsága minimális. 505grammjával az Xtrac a legkönnyebb tesztelt külső. Csekély gördülési ellenállása van,  és meglepően jól viselkedik kanyarodás közben! Nagyon jó minőségű verseny külső  száraz talajtól a nedves körülményekig egyaránt."

A két újdonság előre láthatólag márciusra várható.

vred_spottedcat_bpxtrac_400x327


Hamarosan a X2S-KONA TEAM is teszteli a gumikat.

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk