Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

A Saucony stabilan az élmezőnyben a futócipők piacán

  • Állapot: Archív
Futásra specializálódott márkaként, a futócipő és ruházati szegmensben, a Saucony, megerősítve pozícióját, továbbra is nemzetközi szinten a 2. helyen van 2013 augusztusa óta.

A Leisure Trends Group piackutató cég szerint a Saucony teljes márka piaci részesedése augusztusban elérte a 17 százalékot, amely eddig a legnagyobb piaci részesedésnek tekinthető a vállalat történetében, megelőzve a Asics-et, miközben a teljes iparág ugyanebben az időszakban 4 százalékos növekedést tudhatott magáénak.

A Saucony folyamatos innovációs és teljesítmény-fejlesztési elkötelezettsége további jelentős iparági díjakat hoz a márka számára.

25 febr. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

A márkát rendszeresen elismeri a Runner’s World, a futás vezető magazinja, a kivételesen innovatív és iparág-vezető termékeinek köszönhetően, beleértve a legújabb elismeréseket is:

 - Omni 12: “Szerkesztők Választása” (2013 Ősz)
 - Kinvara 4: “Legjobb frissítés” (2013 Nyár)
 - Mirage 3: “Legjobb frissítés” (2013 Tavasz)

További futó elismerések, díjak:

 - Cortana 3: “Legjobb felújítás” (Running Network, 2013 Ősz)
 - Xodus 4.0: “Szerkesztők Választása (Trail Runner, 2013 Ősz)
 - Virrata: “Az év felszerelése” (Outside, 2013 Tavasz)

“Mi most a Saucony-nál nagy örömünket leljük abban, hogy a bolygó legjobb futótermékeit megalkotjuk,” folytatta Woodworth. “Kiskereskedelmi partnereink és futóink mindenhol a legjobbat érdemlik, és várják el tőlünk minden nap. Miközben mi hihetetlenül hálásak vagyunk az egész futóközösségnek a támogatásáért, tudjuk, hogy hajthatatlanul haladnunk kell tovább az innováció területén, hogy folyamatos fejlesztésekkel tudjunk előállni a teljes futási tapasztalatkörben minden egyes termékkel, amelyet a piacra dobunk. Így továbbra is kiemelkedő kapcsolatokat tudunk kialakítani futóinkkal és partnereinkkel világszerte."

A SAUCONY hazai képviselete is erősít a futócipők piacán, sokkal markánsabban jelenik meg a márka, mint eddig bármikor - talán leszámítva a 90-es éveket, amikor a triatlon, az Ironman és a maraton eseményeken a Saucony volt az egyik csúcs.

  Forrás: www.saucony.hu  

Utoljára frissítve: csütörtök, 14 szeptember 2023 14:03

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk