Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Fesztiválhangulat és élményfutás Szolnokon - Color Run

  • Állapot: Aktuális

A futás, ami más, mint a többi: a The Color Run Hero Tour Powered by Korzó élményfutáson nem a teljesített táv és idő, hanem a közös szórakozás és kikapcsolódás kerül a középpontba. Magyarországon az esemény 2013-as indulása óta hatodik alkalommal teljesíthető a csupán 5 kilométeres táv, amit rendhagyóan Szolnokon rendeznek meg szeptember 14-én. Az eseményre bárki nevezhet nemtől, kortól és fizikumtól függetlenül, a lényeg, hogy mindenki színes élményekkel gazdagodjon a futófesztiválon.

28 aug. 2019 Hozzászólás: Hozzászólás  
Fesztiválhangulat és élményfutás Szolnokon - Color Run Foto: Color Run

Hazánkban már hatodik éve futhatnak a színkavalkádban az érdeklődők, a legutóbbi eseményen pedig a látogatókkal együtt közel 9 ezren vettek részt az egyedülálló fesztiválon. A szervezők idén is arra törekednek, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a mozgás több mint sport: kikapcsolódás és szórakozás, ami összehozza a barátokat és a családot.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

„Hét éve találkoztam először az élményfutással, aminek rögtön megtetszett a felszabadult hangulata, az, hogy nagyon sok fiatalt vonz és késztet mozgásra. Mivel ez nem egy verseny, ezért itt nincs a versenykörülményekből fakadó „megfelelési kényszer” és nyomás, a legtöbben buliként fogják fel a futást, aminek nagyon örülök. A sikerességet az is jól bizonyítja, hogy évente világszerte már több mint hétmillióan húzzák fel a futócipőt, és vetik bele magukat az egynapos színes fesztiválba” –emelte ki Halmai Richárd, a The Color Run magyarországi projektigazgatója.

A rendezvényen minden korosztály megfordul: az elmúlt években volt aki nagyszülővel, babakocsival, vagy éppen a házi kedvencével teljesítette a távot. A fiatalok aránya pedig évről évre nő, köszönhetően az önfeledt és vidám hangulatnak, a futást kísérő családi és közösségi programoknak, amihez egész nap DJ szolgáltatja a zenés fesztiválhangulatot. A szolnoki Korzón a programok mellett NERF pálya és sportsziget is várja majd a látogatókat.

Az eseményhez idén a Ceetrus Hungary Kft., az Auchan áruházakban található Korzók üzemeltetője csatlakozott partnerként.

„A Korzó egyik legfontosabb célja, hogy aktívan részt vegyen a helyi közösségteremtésben, és igazán különleges élményt nyújtson a látogatóknak. Mindemellett folyamatosan arra törekszünk, hogy aktivitásainkkal az egészséges életmódot támogassuk, a The Color Run pedig pontosan ezeket a kitűzéseket valósítja meg az élményfutással: fesztivál, sport, kikapcsolódás és színes élmény egy helyen”- mondta el Szemerédi Dóra Diána, a Ceetrus Hungary Kft. marketing és CSR csapatvezetője.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Jelenleg a The Color Run a világ legnagyobb 5 kilométeres futófesztiválja, amin hazánkban olyan ismert személyek is képviselték magukat az évek alatt, mint Dr. Zacher Gábor, Kótai Misi, Rubint Réka, Gajdos Tamás, Lipcsei Betta, Mischinger "Vestator" Péter, vagy éppen Huszti Kata. Az esemény szervezői várnak mindenkit, akik szeretnék kicsit átmozgatni magukat, vagy éppen szórakozásra vágynak, vagy csupán színt akarnak vinni a mindennapokba!

Az élmény és a siker mindenki számára garantált!

További információ a „The Color Run Hero Tour Powered by Korzó” eseményről itt található.

A „The Color Run Hero Tour Powered by Korzó” Facebook esemény itt található.

A The Color Run-ról

A The Color Run 2011-ben alakult, ami jelenleg a világ legnagyobb 5K futófesztiválja. A Travis Snyder által létrehozott esemény a világ első COLOR 5K rendezvénye, melynek célja, hogy minden résztvevő számára felejthetetlen élménnyé varázsolja az 5 km-es futótávot. A The Color Run nem verseny, hanem élményfutás, aminek lényege, hogy a látogatók jól érezzék magukat a családi és baráti társaságukban sportolás közben. Az első The Color Run-t 2012-ben Phoenixben szervezték meg, 2013-ban pedig már Magyarországon is megrendezték az első színes futást. 2018-ban, már több mint 60 ország, 200 városában van jelen a rendezvényen, a résztvevők száma pedig meghaladja az évi 7millió főt, aki átélte a „The Color Run” élményt.

További információ: https://thecolorrun.hu

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk