Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Terepfutó cipő teszt - SALOMON Speedcross 3, az indulás

SALOMON Speedcross 3 (trail) terepfutó cipő

Kb. hat éve lakom a budai hegyek között,tehát a hegyi terep hiánya nem okoz gondot. A lakásunktól 300 méterre indul az erdő, elég komoly kaptatóval. Több fajta terepfutócipőt kipróbáltam már, jól szolgáltak, de a problémám mindig az volt velük, hogy jóval nehezebbek az aszfalt cipőknél. Régóta figyelgettem a Salomon Speedcross cipőjét, de ránézésre nem volt túl bíztató a tompítása.

Míg nem kb. 3 hónapja kaptam egy párat a Speedcross 3-ból, másnap irány a terep: Kán Károly kilátó - Erzsébet kilátó. Csak azt tudtam mondani,hogy YEAH!!!

Terepfutó, cipő, teszt, SALOMON, Speedcross 3, trail, off-road, gyökér, kő

08 okt. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

A cipő iszonyat tempót diktáltat a viselőjének, már-már vissza kellett magam fogni, hogy a pulzusom ne ugorjon az egekbe, de nem nagyon érdekelt, annyira jó élmény volt ebben a cipőben futni.

A cipő elülső részében valóban kevesebb a tompítás kollégáival szemben, viszont ez sokkal természetesebb érzést ad és sokkal dinamikusabb elrugaszkodást.

Terepfutó, cipő, teszt, SALOMON, Speedcross 3, trail, off-road, gyökér, kő

A köveket,gallyakat pont annyira lehet benne érezni, hogy tudd igenis komoly terepen futsz nem pedig rekortánon. Egyszerűen profi terepfutó érzést ad a  viselőjének. Perceket javítottam a szokásos körömön. Versenyen, sárban, hóban még nem próbáltam, mert nem volt, de beszámolok majd arról is.

Korábbi cikkek, tesztek a SALOMON SPEEDCROSS cipőről.

A SALOMON terepfutó oldala, termékinfó >>>

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk