Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

Sally Edwards: Futók kézikönyve - kezdőknek és haladóknak

Sally Edwards: Futók kézikönyve - kezdőknek és haladóknak című könyve szeptember elején jelenik meg idehaza a Kossuth Kiadó gondozásában.

 Sally Edwards, Futók kézikönyve, kezdő, haladó, Ironman, maraton

SALLY EDWARDS
Ultramaratoni futó, egykori Ironman Triathlon profi világcsúcstartó, a Triathlon Hall of Fame tagja

DR. CARL FOSTER
Az Amerikai Sportorvosi Kollégium tagja, a Wisconsin-La Crosse Egyetem Sporttudományi Karának professzora

ROY M. WALLACK
A Los Angeles Times fitneszrovatának vezetője, a Run for Life című nagysikerű könyv szerzője

15 aug. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás  


NÉLKÜLÖZHETETLEN KÉZIKÖNYV KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK!

Az utóbbi években örvendetesen megnőtt a futás népszerűsége; már közel 40 millióan űzik az emberiség legősibb sporttevékenységét. A tudományos kutatásoknak köszönhetően ugyanakkor a futással kapcsolatos ismeretek is robbanásszerűen gyarapodtak. Ebben az átfogó ismereteket adó, hiteles szerzők által összeállított kézikönyvben első ízben ötvöződik a legmodernebb sporttudomány a gyakorlati edzésmódszerekkel.

A könyvben leírt edzésmódszerek garantálják a sikert, legyél bár kezdő futó, rutinos versenyző, vagy a sérüléseket elkerülni igyekvő és új energiákra vágyó veterán.

A TS szerkesztőinek megjegyzése: a könyben leírtak NEM garantáljk a sikert! Senki ne vegyen semmit készpénznek, amit olvas! Minden ember más, minden edzés program személyre szabott kell legyen. Semmilyen könyv nem tudja ezt. Vagy edző vagy társ vagy tapasztalat és vállalkozó kedv kell hozzá! Az garantálja a sikert!

Próbáld ki, tapasztald meg, alakítsad magad számára a programot - ez a követendő. Ha nem tudod magad, akkor kérjed szakember segítségét!

A Futók kézikönyve a legkorszerűbb edzésmódszereket, versenyzési technikákat és hasznos tanácsokat gyűjtötte össze:

A FEKETE LYUK-ELMÉLET A futás edzésmódszertanának legfontosabb új elmélete. Tanuld meg, hogyan kerülheted el ezt a fejlődést és regenerálódást hátráltató, ám mégis gyakran alkalmazott edzészónát.

HEART ZONES TRAINING (HZT) Sally Edwards már ismert edzésmódszerének korszerűsített változata. Gyorsabb futást eredményez és lehetővé teszi az edzésmunka objektív mérését.

IDEÁLIS FUTÓSTÍLUS Megtanítjuk, hogyan alakítsd ki az optimális egyéni stílusodat a talajfogástól a karmunkán át a helyes testtartásig úgy, hogy közben a lehető legjobb teljesítményt érd el és elkerüld a sérüléseket.

MEZÍTLÁBAS FUTÁS Az egyre népszerűbb természetes futás hívei szerint a módszer segítségével sérülésmentesen és eredményesen futhatunk, de még sok a tisztázatlan kérdés.

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS Hasznos tanácsokat olvashatsz a megfelelő edzésterv elkészítéséhez, és abban is segítünk, hogy céljaidat a képességeid alapján alakíthasd ki.

VERSENYZÉS Könnyedén elérheted az áhított eredményt, ha érted a versenyzés fiziológiáját, az emésztés és az energiafelhasználás tudományos vonatkozásait. Készülj fel profi módon bármilyen távra, 5 kilométertől a maratoni futásig!

FUSS KEVESEBBET, DE JOBBAN! A keresztedzés, mint például a kerékpározás, úszás, evezés vagy túrázás nem csupán szórakoztató és pihentető tevékenység, hanem létfontosságú is az eredményesebb futás érdekében.

TÁPLÁLKOZZ HELYESEN! A megfelelő időben elfogyasztott optimális összetételű táplálék képessé tesz a hosszú és kemény erőfeszítésekre, szabályozza a testsúlyodat, és segíti a kemény edzések utáni regenerálódást.

A kézikönyv a hasznos illusztrációk és táblázatok mellett remek fotók segítségével mutatja be az egyes futóstílusokat és a megfelelő technikákat. A kötetben szereplő modern sporttudományi eredmények, hatékony edzésmódszerek és versenyzési stratégiák kezdők és haladók számára egyaránt nélkülözhetetlenek az eredményesebb futás érdekében.

Augusztus 31-ig kedvezményesen előjegyezheted a Futók kézikönyvét, így a várható bolti árnál 10%-kal olcsóbban, 5399-,Ft-os egységáron juthatsz ahhoz a kötethez, ami egyetlen futó könyvespolcáról sem hiányozhat!

{jb_chat} Futanet.hu: Interjú a fordítóval{/jb_chat}

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk