Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

Napfényes cukrászat - vega sütemények és fagylaltok

Napfényes, cukrászat, vega, vegán, sütemény, fagylaltA Napfényes Cukrászat Kft. a Reformcukrász Kft. jogutódjaként egészséges, növényi alapanyagú, vegán cukrászipari készítmények előállítására szakosodott. Édes és sós süteményeinket, teasüteményeinket, tortáinkat vegetáriánusoknak, az egészséges életmódra törekvőknek, gyógyulni vágyóknak, illetve cukorbetegség, tejcukorérzékenység, gombafertőzés vagy táplálékallergia miatt speciális étrenden élők számára készítjük; mindemellett törekszünk arra, hogy a finom ízek révén süteményeink élvezeti értéke minél magasabb legyen.

Cukrászüzemünkben nem használunk állati fehérjéket (tojást, tejtermékeket), mesterséges édesítőket, színezékeket, tartósítószereket. Kristálycukor helyett nádcukrot, kakaó helyett karobport, kávé helyett gabonakávét, csapvíz helyett szűrt vizet teszünk a süteményekbe. Legtöbb termékünket tönkölylisztből állítjuk elő.

01 aug. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Azok számára, akik nádcukrot sem fogyasztanak, xilittel és agavé-sziruppal készülő süteményeket és tortákat ajánlunk.

Kiszállítást vállalunk rendezvényekre, bioboltok, teaházak, kávézók, szállodák, cégek, intézmények részére.

Rendelést felveszünk tortákra és nagyobb tételben rendelt süteményekre.

A Napfényes Cukrászat weboldala

Napfényes, cukrászat, vega, vegán, sütemény, fagylalt

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474