Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Tóth Viktor

Egy igazi igásló a hátizsákok között - 987 MON lengyel hegyivadász katonai zsák

Nemcsak friss fejlesztésekkel foglalkozunk, hiszen gyakran merül fel igény arra, hogy jó minőségű, használt, de ezért olcsóbban - vagy egyáltalán - beszerezhető felszereléssel induljunk neki a kalandnak. Ennek az igénynek a jegyében sikerült beszereznünk a "987 MON" lengyel katonai zsákot, amelyet a hegyivadászok, az expedíciós kontingensek használnak. Pontosabban használtak, hiszen a lengyel tervezésű és gyártású zsák lassan 20 éves, lassan egyre több helyen cserélik modernebb felszerelésre. Mintája is egy régebbi lengyel terepminta, a "W93 Panther".

10 ápr. 2024

Magyar sikerek a Skyrunning Masters Világbajnokságon - Paál, Prokopp és Wermescher is világbajnokok (+videó)

A Skyrunning Masters Világbajnokság hatalmas magyar sikereket hozott, és lehetett volna még nagyobb is a siker, ha szervezési hibák nem keserítik meg a magyar csapat életét. A magyar terepfutók lelkesedése és állhatatossága azonban minden képzeletet felül múlt a versenyen. Prokopp Erzsébet nemcsak a korosztályos világbajnoki címet szerezte meg, hanem a verseny abszolút harmadik helyét is!

19 ápr. 2024

Russ Cook, más néven a „Hardest Geezer” keresztülfutotta Afrikát 10.130 mérföldet maga mögött hagyva (+videó)

2024. április 7-én, vasárnap a brit Russ Cook , ismertebb nevén a Hardest Geezer, befejezte Afrika projektjét, amely a kontinens déli végétől annak legészakibb csücskéig tartott - futva.

352 napnyi futás után, amely a dél-afrikai Agulhas-foktól kezdődött és a tunéziai Ras Angelában végződőtt Cook befejezte azt a hatalmas vállalkozást amellyel eddig több mint 613 000 GBP-t (775 000 USD) gyűjtött össze két jótékonysági szervezet, a Running Charity és a Sandblast Charity számára. A futás több mint 16.300 kilométeren (10.130 mérföldön) és 16 országon keresztül vezetett, követve a kontinens nyugati határát egészen a Szahara-sivatagon átkelés előtt.

10 ápr. 2024

Új nemzetközi World OCR szövetség alakult Svájcban magyar alapítókkal

2024. március 3-tól a World OCR – Federation Internationale de Course á Obstacle (FICO) hivatalos néven bejegyzett – nemzetközi szabályozó testületként fog működni, amely irányítja az akadálysportok egy külön változatának fejlesztését és elismerési folyamatát, amelynek a neve "akadályfutás", más néven OCR.

Lausanne, Canton de Vaud, Switzerland

09 ápr. 2024

Arctic Circle Race három napos extrém sífutó verseny Grönlandon (+videó)

10 évvel ezelőtt indult az első magyar az Arctic Circle Race nevű versenyen. 2014-ben ráadásul azonnal szenzációs magyar eredmény született, Gombos Károly abszolút 5. helyen ért célba! Pedig a verseny nem igazán kedvez azoknak, akik életük nem minden percét töltik a hó birodalmában. Gyakran -30 fok alatti hőmérséklet, kegyetlen szél, napi közel 55 km sífutás. 3 nap alatt 160 km a Grönlandi hó és jégmezőkön.

28 márc. 2024

Az első nő és az első 5 fős finisher csoport a Barkley Marathons extrém ultra terepfutó versenyen

"Minden addig elérhetetlen, ameddig valaki el nem éri."

Barkley Marathons - a világ egyik legőrültebb és legkülönlegesebb ultra terepfutó versenyén több rekord is megdőlt. Ihor Verys első próbálkozásra nyerte meg a versenyt, Jasmin Paris az első nő, aki teljesítette a távot, a verseny 38 éves történetében és még soha nem ért célba öt sikeres teljesítő!

23 márc. 2024

Camille Herron 560,33 mérfölddel állította be a 6 napos ultramaraton világrekordot a 2024-es Lululemon eseményen

Az amerikai Camille Herron újabb női világrekordot állított fel - 560,33 mérföldet (901,764 km) futott 6 nap alatt, amely még nem hitelesített rekord - a 2024-es Lululemon FURTHER versenyen a kaliforniai La Quintában. Az esemény március 6-tól 12-ig tartott, hogy egybeessen a március 8-i nemzetközi nőnappal.

22 márc. 2024

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk