Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

Hány esély jár az életben - a Hurok című film Száraz Dénessel

  • Állapot: Archív

Száraz Dénes színművész, terepsportoló és a Mosoly alapítvány Jótékonysági nagykövete.

Áprilistól játsszák a mozik egész estés filmjét, melyet most különleges apropóval látott el egy nagy összefogás. Ahogy a filmben is ezt a kérdést boncolgatják, vajon kinek mennyi esély jár az élettől, az életében? 

09 jún. 2016 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Most kérdés helyet, esélyt adhatsz a Mosoly alapítványon keresztül, azoknak a gyerekeknek, akiknek az Élet valóban ezt a kérdést tette fel.

Jótékonysági filmvetítésre invitálunk Csapattársunk filmjére, a Hurok című magyar film előadására, június 13-án 18 órakor a Cinema City Alleeba!

A mozijegy jótékonysági ára, 2000 forint, melyet az alapítvány munkatársainál lehet befizetni a helyszínen.

Ha már láttad a filmet vagy nem tudsz eljönni, azonban szíveden viseled ezt a közös ügyünket, akkor válts virtuális jegyet és ezzel támogasd Te is törekvésünket.

Ha szeretnél részt venni Száraz Dénessel a jótékonysági vetítésen, akkor jelezd június 9-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy keresd Veress Dórát, a 0630/5485247 telefonszámon.

Terepsport - mert mi, így szeretjük!Száraz Dénes

Utoljára frissítve: csütörtök, 25 augusztus 2016 22:53

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk