Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Az ITU a tereptriatlon világbajnokság rendezését 2021-ben Spanyolországnak ítélte Kiemelt

  • Állapot: Aktuális

A World Triathlon Igazgatósága jóváhagyta a 2021-es tereptriatlon világbajnokság odaítélését a spanyol El Anillo de Extremadurának. Minden kategória világbajnokát, beleértve a korosztályos versenyeket is, október 30-31-én koronázzák meg.

10 júl. 2021 Hozzászólás: Hozzászólás  
Az ITU a tereptriatlon világbajnokság rendezését 2021-ben Spanyolországnak ítélte Foto: ITU

„Öröm számunkra visszatérni Anillo de Extremadurába, az első tereptriatlon világbajnokság helyszínére és egy tökéletes helyre, amelyről tudjuk, hogy minden lehetőség megvan egy csodálatos esemény megrendezéséhez. Ennek a régiónak a fenntarthatóság, a sport és az idegenforgalom iránti elkötelezettsége biztosítani fogja, hogy a világbajnokság ismét tökéletes célpontot kínáljon nemcsak a sportolóknak, hanem barátaiknak és családtagjaiknak is, hogy élvezhessék mindazt, amit Extremadura kínál a triatlon közösségnek”- mondta a triatlon elnök és a NOB tagja, Marisol Casado.

Ez lesz a harmadik alkalom, hogy Spanyolország rendezi a tereptriatlon világbajnokságot: Extremadura az elsőt 2011-ben rendezte, Pontevedra pedig a második házigazdája volt a Triatlon Multisport Világfesztivál keretében.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

A tereptriatlon világbajnokság az elmúlt öt évben a Multisport Fesztivál része volt, és 2021-ben azt tervezték, hogy a hollandiai Almere-ben kerül megrendezésre, de az utazási korlátozások miatt az ottani szervezők csak a hosszú távnak és az Aquabike rendezvények adhatnak otthont. A 2021-es triatlon-duatlon világbajnokságra november 6-7-én , Aviles-ben (Spanyolország) kerül sor .

A World Triathlon köszönetet akar mondani a szervezőknek és a Spanyol Triatlon Szövetségnek, hogy ilyen rövid idő alatt reagáltak és világszínvonalú rendezvényt vállaltak, miután Almere megerősítette, hogy idén nem tudják megrendezni a tereptriatlon rendezvényt.

Az esemény a COVID szigorú irányelvei szerint zajlik, amelyeket a Spanyol Szövetség és a World Triathlon jóváhagyott. A naptár, a távok és a regisztráció további részleteit a következő hetekben tesszük közzé.

Forrás: triathlon.org 

Utoljára frissítve: szombat, 10 július 2021 23:31

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk