Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

SALOMON - Egy jó indok, hogy letérj a betonról

Miénk a terep... A terepnél nincs is változatosabb képződmény, állandóak a kihívások. Felfedezni a terepet nem egyszerűen csak élmény és megismerés, hanem kiváló lehetőség, hogy felfedezzük a saját határainkat is. Minden évszakban egyedi élményt nyújt, hogy átéljük a szabadságot és tegyünk valamit a testünkért és a lelkünkért egyaránt.

Átélted már a Salomon érzést? Játssz velünk a „Miénk a terep” Facebook oldalon és nyerj egy Salomon SPEEDCROSS3 terepfutócipőt, mely ikonikus megjelenésének, egyedülálló technológiai megoldásainak és különleges színválasztékának köszönhetően a világ egyik legnépszerűbb futómodelljévé vált.

26 okt. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  
Salomon Speedcross 3 - az osztrák terep triatlon válogatott csapatcipője Salomon Speedcross 3 - az osztrák terep triatlon válogatott csapatcipője Salomon

 

A SALOMON márka a francia Alpokban kelt életre 1947-ben. Mára a világ egyik legmeghatározóbb szereplője lett az alpesi és a nordic síelés, snowboardozás, terepfutás, hegymászás és túrázás területén. Termékei a világ több mint 40 országában, mind az 5 kontinensen jelen vannak. Egyedülálló elkötelezettségének, a hegyi sportok iránti páratlan szenvedélyének, a teljesítményorientált megjelenésnek és fejlesztéseknek köszönhetően a Salomon fejlődést és csúcstechnológiát közvetített a hegyi és terepsportokba, korábban elképzelhetetlennek tartott ötleteket váltott valóra és messze kitolta a lehetőségek határait.

A SALOMON speciális terepfutó kollekciói maximálisan figyelembe veszik a terepfutók egyedi igényeit, teljesítményüket, edzettségi szintjüket és a terep sajátosságait egyaránt.

„Door to Trail” kollekció (XR Crossmax 2, XR Mission) napi használatra lett kifejlesztve, ki az ajtón, végig az úton, kint a terepen. Teljes kényelmet, védelmet és támogatást nyújt aszfalton és terepen egyaránt a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

A Sense kollekció (Sense Mantra) azok számára kifejezetten ajánlott, akik elülső talprészen futnak és hosszútávfutás közben a természetes mozgás teljes élményét szeretnék kiélvezni, maximális védelem és párnázottság mellett.

Az „All Mountain” kollekció (XT Wings 3, XT Hornet) rendkívüli stabilitást és agilitást biztosít, kiváló tapadással rendelkezik a különböző nehézségű terepeken.

A „Run-Hike” kollekció és a világ egyik legnépszerűbb SALOMON modellje, az XA PRO 3D ULTRA 2 extra védelemmel és stabilitással lett tervezve azok számára, akik futni is extrém körülmények között szeretnek. Áramvonalas megjelenés, extra tartósság. Ez a modell tesztelhető is. A tesztlehetőségekről a Facebook oldalon keresztül folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők.

És az egyedülálló SPEEDCROSS 3, a SALOMON „Racing”, azaz verseny kollekciójának világhírű büszkesége. Rendkívül könnyű, agresszív talpkiképzéssel ellátott verseny terepfutócipő. Trendi, stílusos, különleges színválasztékának köszönhetően egyedi megjelenést biztosít viselőjének a mindennapokban is.

A SALOMON 2013 őszi/téli terepfutó, túra- és hegymászó cipői és bakancsai, eddig hazánkban még sohasem látott választékban megvásárolhatók kiemelt partnereinknél: OVERLAND, MOUNTEX, HERVIS, INTERSPORT és Player’s Room üzletekben és sportboltokban országszerte. A sífelszerelés kollekció pedig napokon belül megérkezik az üzletekbe.

Amennyiben értesülni szeretnél a SALOMON rendezvényeiről, eseményeiről, akcióiról és részletes termékinformációkra, újdonságokra is kíváncsi vagy, kövesd Facebook oldalunkat: Miénk a terep.

Játssz velünk a prémium minőségű outdoor futócipőkért, túrabakancsokért és további termékeinkért!

SALOMON - Egy jó indok, hogy letérj a betonról...

Üdvözlettel,
A Salomon csapata
www.salomon.com

...és a X2S Multisport TEAM - tesztjeink a cipőkről és más sportfelszerelésekről >>>

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk