Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Hamarosan indul a ZöldOkos Kupa

  • Állapot: Aktuális

Hamarosan indul a ZöldOkos Kupa, amely egy többfordulós verseny általános iskolai felső tagozatos diákok részére. A verseny a fenntarthatóság témaköreit érinti: környezetbarát háztartás, tudatos vásárlás, energiatakarékosság, természetvédelem.

19 jan. 2018 Hozzászólás: Hozzászólás  

A nyertes csapatok tárgyi nyereményben, a felkészítő pedagógusok pénzjutalomban részesülnek.

A versenyre a csapatkapitány regisztrálhat, aki megadja a tagok nevét és e-mail címét, valamint megnevezhet egy tanárt is, aki a versenyre való felkészülést segíti.

ZOK Regisztracio

Regisztrálni itt lehet:
https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/kupa

A ZöldOkos Kupa a Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódó országos fenntarthatósági tudásverseny általános iskola felső tagozatos diákok számára, értékes nyereményekkel. A verseny 6 fordulós: 4 on-line fordulóból, regionális döntőkből és egy országos döntőből áll. A versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a PontVelem Nonprofit Kft.  szervezi és bonyolítja le. A verseny hivatalos honlapja a www.zoldokoskupa.hu. A versennyel kapcsolatos információk és a felkészüléshez szükséges szakmai segédanyagok a Fenntarthatósági Témahét honlapján is megtalálhatók: https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/versenyek.

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk