Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Teszt: Salomon Speedcross 3 - Mester Bálint tereptriatlon VB bronzérmes Kiemelt

Amikor először találkoztam a SALOMON Speedcross 3 cipővel másnak a lábán láttam, egy kicsit irigyeltem a feltűnő kinézete miatt.

Nagyon megtetszett és az volt a furcsa, hogy állandóan ezt a cipőt hordta az ismerősöm. Miután én is kipróbáltam egy cseppet sem csalódtam benne.

Télen-nyáron egy igazi terepfutó cipő, bármilyen terepen, talajon megállja a helyét. A kialakítása nagyon masszív és a talpán is úgy vannak elhelyezve a bordázatok, hogy a legoptimálisabb legyen a hegyre fel és lefele futásnál is.

12 nov. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  
Salomon Speedcross 3 CS - téli változat Salomon Speedcross 3 CS - téli változat X2S

 

Az első alkalom ahol tesztelhettem az a Holland Tereptriatlon VB volt. Néhol bokáig süppedtünk a homokban, néhol pedig a sziklás talajjal kellett megküzdeni, de a cipő tökéletesen tapadt. Nagyon jól sikerült a verseny és 3. lettem a korosztályomban.

Későbbi versenyeimet is ebben a cipőben tudtam megnyerni, és azt tudom mondani, hogy hozzásegített a magas szintű teljesítéshez. Mind a szlovák, és magyar kupafutamok alkalmával, illetve Országos Bajnokságnál is.

salomon-speedcross-mester-balint-2013 600

Nagyon jó cipő és bátran ajánlom minden terepfutónak, hosszabb és rtövidebb távra egyaránt. Gyors és technikás cipő, kifejezetten az XTERRA, a tereptriatlon és az X2S futamokra ideális.

További információk a SALOMON termékekről, akciókról és eseményekről

A Salomon terepfutó és outdoor oldala: Miénk a terep

Salomon termékek: Overland | Trexpert | Sarkcsillag | Maratonman Depó

Közös edzések, programok: X2S TEAM

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk