Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Teszt: The North Face Terra 25 hátizsák

The North Face Terra 25, outdoor, zsákKifejezetten multisport hátizsák, hiszen méreténél fogva városban, túrán sőt futótúrán is nagyszerűen használható. A TNF-re jellemző tökéletes minőség és innováció, számos apró ötlet, amely megkönnyíti a felhasználó életét.
16 dec. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  


Teszt időtartama: 1 év
Teszt körülmények: város, túra, futás, sziklamászás

A zsák első látásra robosztus, tartós és funkcionális.

Anyagaira jellemző, hogy minden helyen az ott várható terhelés és felhasználás optimalizálásával tervezték - ahol sok külső hatás éri, ott kemény, kopásálló, a testtel érintkező részeken puha és kellemes tapintású, a pakolós részeken pedig elasztikus betétekkel kiegészített.

Csatjai tartósak, erősek és könnyen kezelhetőek.

Pántjai anatómiailag formáltak, erősek, de mégis kellemes a fogásuk. Derékpántja különösen jól eltalált, ez a terepfutás közben volt igazán megtapasztalható.

{rokbox title=| The North Face Terra 30| }images/stories/test/large/tnf/the-north-face-terra_600x600.jpg{/rokbox}
Nagyítás

A zsák használat közben nagyon kényelmes, könnyen pakolható, a rekeszek, zsebek élerhetőek megpakolt és szélsőséges körülmények között is (eső, hó, vihar, sötét). A teszt alatt egy alkalommal volt mosva a zsák: könnyen tisztítható, gyorsan szárad (eső után is).

The North Face, outdoor, adventure

 

 

 

 

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk