Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Magyar bronzérem a crossfit Világbajnokságon, a 15 éves szegedi Varga Mira a legjobb futással biztosította a dobogót Kiemelt

  • Állapot: Aktuális

A Nobulls Crossfit Games meghívásos versenyen a szegedi Varga Mira a világ harmadik legfittebb tinijeként állhatott a dobogóra! Ez a sportág nem hivatalos világbajnoksága, amely 3 előfutamos versenysorozattal válogatta ki a legjobbakat. 

05 aug. 2023 Hozzászólás: Hozzászólás  
Magyar bronzérem a crossfit Világbajnokságon, a 15 éves szegedi Varga Mira a legjobb futással biztosította a dobogót Foto: Varga Mira Facebook oldala

A 15 éves szegedi versenyző a CrossFit Games-en állhatott fel a dobogóra az Egyesült Államok-beli Madisonben, ami a crossfit sportág nem hivatalos világbajnoksága. Harmadik helyen végzett a 14-15 évesek korosztályában: az egyik versenyfeladatban, az 5 kilométeres terepfutásban mindenkit maga mögé utasított.  

A cikk folytatódik a hirdetés után...

A versenyen 3 napon keresztül a legkülönfélébb versenyszámokban kellett helyt állni a sportolóknak: súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatok, kardió feladatok, és 5 km futás. Mira az összes versenyszámban a 3-4. helyet szerezte meg, kivéve a futást, ahol magasan nyerte a versenyt, az összes AG (age group - korosztályos) versenyzőt maga mögé utasítva!

A CrossFit funkcionális edzés magas intenzitáson végrehajtva állandó változatosság mellett. Mára több, mint 15.000 hivatalos CrossFit terem működik szerte a világban, és noha a termek számának növekedése mára némileg lelassult, még mindig évről évre növekszik a népszerűsége. [Wikipedia]

A 15 éves, szegedi sportoló tavasszal, a nemzetközi selejtezőben több, mint 1000 induló közül vívta ki a részvételt. Így ő az első magyar tinédzser, aki részt vehetett a sportág csúcseseményén!

Forrás: Varga Mira crossfit.com adatlapjahttps://www.facebook.com/crossgymtrec.szeged |

Utoljára frissítve: vasárnap, 06 augusztus 2023 18:34

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk