Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Tisztújító küldöttgyűlés – Újabb négy évre kapott bizalmat a BHSE vezetése

  • Állapot: Aktuális

Megtartotta tisztújító küldöttgyűlését a Budapesti Honvéd Sportegyesület (BHSE) március 23-án, kedden. Az eseményen az egyesület elnökének, dr. Simicskó Istvánnak és az ügyvezető elnök Gergely Istvánnak újabb négy esztendőre szavazott bizalmat a tagság.

26 márc. 2021 Hozzászólás: Hozzászólás   honvedelem.hu
Tisztújító küldöttgyűlés – Újabb négy évre kapott bizalmat a BHSE vezetése Foto: honvedelem.hu

„Négy esztendővel ezelőtt az ügyvezető elnök, Gergely István vezetésével egy kiváló, fiatalos csapat kezdte meg a munkát az egyesületben, komoly célkitűzéseket és erős stratégiát fogalmazott meg a vezetői testület, amelyhez megfelelő hátteret biztosított az is, hogy a kormánydöntésnek köszönhetően a BHSE is bekerült a hat kiemelten támogatott fővárosi egyesületek sorába. A támogatások révén olyan infrastrukturális fejlesztéseket tudtunk végrehajtani, amelyek nyugodt és minőségi hátországot adnak versenyzőink számára az elkövetkező évtizedekben. Mindig hangsúlyozom, a BHSE nemzeti kincs, az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki érmek számát tekintve nem csak más egyesületek, sok-sok nemzet megirigyelné az eredményességünket. Ezt a színvonalat szeretnénk továbbra is megtartani, sőt, jobbá válni és ehhez minden elköteleződésünk megvan. Hálásak vagyunk a tagságnak azért, hogy újra bizalmat szavaztak nekünk” - mondta dr. Simicskó István, a BHSE elnöke.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

A közgyűlésen négy elnökségi tagtól köszönt el a BHSE: egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni feladatát dr. Simóka Kálmánné, Virágh István, Nemeskéri Zoltán és dr. Nébald György. A távozó tagok helyére a vezetői testületbe bekerült dr. Kovács Zoltán, a kosárlabda szakosztály elnöke, Kosztolánczy György, korábbi Európa-bajnoki bronzérmes judós, Tari István az atlétikai szakosztály és Siklósi Gergely párbajtőr világbajnok a sportolók képviseletében.

„Az előttünk álló négy évről mindenképpen úgy kell beszélni, hogy szem előtt tartjuk a mögöttünk álló időszakot is. Az elmúlt évek során megtanultuk, megtanultam az egyesület működését, átláthatóvá vált a BHSE mind szakmai, mind gazdasági, mind jogi szempontból, megismertük az egyes sportágak sajátosságait, jó kapcsolatot alakítottunk a sportági szakszövetségekkel és pozícionáltuk a helyünket nem csak a magyar sportban, a nemzetközi színtéren is. A feltérképezés után most az a négy esztendő következik az életünkben, amikor már biztonságosabban tudunk haladni. Jobban ki lett világítva az előttünk álló út, amin haladunk, nem kell úgymond mécseseket gyújtogatva keresgélnünk a következő lépés lehetőségét. Ez könnyebbnek hangzik talán, mint amit eddig megéltünk, de pontosan tudjuk, hogy ez nem így van. Sportolói hasonlattal élve ez olyan, amikor az ember újra kijut az olimpiára, már van viszonyítási alapja, de újraéli a kihívásokat, a sikeréhséget és persze szembenéz az elvárásokkal is. Én csak azt tudom mondani: ahogyan eddig is tettem, az elkövetkező években sem feladatként, munkaként, hanem hivatásként tekintek a szerepemre. A céljaink nem változtak: szeretnénk az élsportban az élen maradni, eközben bővíteni a szabadidős lehetőségeinket, növelni az utánpótlás létszámot, és ami abszolút prioritás számunkra, arra törekszünk, hogy gazdasági szempontból minél jobban a saját lábára tudjon állni az egyesület. Én most annyit tehetek, hogy az elnökség nevében is megköszönöm a tagság bizalmát, töretlenül dolgozunk együtt a sikerekért” - fogalmazott Gergely István, a BHSE újraválasztott ügyvezető elnöke.

Forrás: honvedelem.hu

Utoljára frissítve: péntek, 26 március 2021 10:53

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk