Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

X2S-Életfa terepfesztivál - futó edzésterv 3-4

Szeretnénk azoknak segíteni, akik kedvet éreznek a megszokott duatlon, triatlon versenyek mellett kicsit izgalmasabb versenyeken is részt venni. Az edzésterv középső szakasza több gyorsítást tartalmaz és robbanékonyságot fejleszt. Sok nyújtás és lazítás mellett az aktív pihenés is szükséges!
24 aug. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  

Powered byIgaz, hogy veszélyesebb, de kellő önmérséklettel és a kialakuló rutinnal, elkerülhetők a balesetek. Az edzések folyamán sokkal nagyobb kerékpár kezelési ismeret birtokába kerül az egyén, amit a közutakon is előnyére tud fordítani. Ez még csak a kerékpár előnyeiről szólt, de a futásnál ez szinte preventív intézkedésbe torkollik, azáltal, hogy földes erdei talajon fut a sportoló. Megóvva ezzel az ízületeit a kemény rugalmatlan talajhoz képest.

Próbáljátok ki a terepdualont Piliscsabán. A 6 hetes edzéstervvel szeretnénk segíteni azokat akik szeptember 19-én kipróbálnák a terepduatlont vagy 20-án a különböző távokon a terepfutást.

{accesstext mode="level" level="registered:author:editor:publisher:manager:administrator:super administrator"} A tartalom további részének elérése csak regisztrált felhasználóknak!||

Edzéstervek:

Kezdő vagy újrakezdő sportolóknak, akik már minimális tapasztalata rendelkeznek.

Kedd Csütörtök Szombat Vasárnap Összes megtett km
3.hét 6 km könnyű futás 2 km jólesően, 4 km lendületes, majd 2 km újra jólesően 6 km terepfutás 16 km futókirándulás 36 km
4.hét 4 km könnyű futás 3km jólesően, 2 km lendületes, majd 3 km újra jólesően 6 km terepfutás 8 km futókirándulás 26 km


Haladó szintű sportolóknak, akik már legalább 1 éve rendszeresen sportolnak.
Kedd Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap Összes megtett km
3.hét

10 km könnyű futás, majd 10x100 m repülő

4 km laza futás, 6 km tempó futás, 4 km levezetés

6 km jóleső könnyed futás

20 km terepfutás 15 km terepfutás 66 km
4.hét 10km, rövid nyújtás, 10*100méter repülő

3 km bemelegítő futás, 4 km tempó futás, 3 km levezetés

6 km jóleső könnyed futás

10 km terepfutás 8 km terepfutás 45km

{/accesstext}

A következő kéthetes edzésterv tartalmazza a speciális ráhangoló terepfutó edzéseket és a speciális pályához szükséges gyakorlatokat.

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk