Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

Nahrin Articsóka-ital

Articsóka-ital A drogériákban, gyógyszertárakban nagyon sok méregtelenítőt lehet kapni a szűztea-kapszulától egészen a káposztaleves-tablettáig. Mindig vonzott a gondolat, hogy egyszer kipróbáljak egy méregtelenítőt, csak nem tudtam eldönteni, hogy melyiket a sok közül.
16 máj. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

Articsóka-ital A drogériákban, gyógyszertárakban nagyon sok méregtelenítőt lehet kapni a szűztea-kapszulától egészen a káposztaleves-tablettáig. Mindig vonzott a gondolat, hogy egyszer kipróbáljak egy méregtelenítőt, csak nem tudtam eldönteni, hogy melyiket a sok közül.

Igazából nem sokat hallottam az articsókáról, mint növényről, és arról a hatásáról, hogy méregtelenít. Diákkoromban elég fejfájós voltam, és erre elég sok gyógyszert szedtem, ezért úgy gondoltam, hogy hasznos lesz, ha ezeket valamilyen módon kiürítem a szervezetemből.

Megerősített ebben a tudatomban, hogy Édesanyám elolvasta a Mellékhatás: halál című könyvet, és mesélt arról, hogy egy-egy gyógyszer, vagy egy-egy „művitamin” beszedésével mennyi mérget vihetünk be a szervezetünkbe, nem beszélve az élelmiszerbotrányok kapcsán elhangzottakról, miszerint olyan adalékanyagok vannak az ételeinkben, melyeknek fogyasztása ugyancsak mérgezi mindennapjainkat.

Ezek miatt vásároltam a Nahrintól Articsókát. Az adagolást Gyöngyi mondta el személyesen, de a dobozán is rajta van, hogy naponta maximum 2x1 evőkanállal lehet belőle inni. Mivel a munkámat nagyon korán kezdem, ezért a fogyasztását este, nyugodt körülmények között, otthon kezdtem el.

Az első, ami megfogott a készítményben, a nagyon kellemes aromájú íze. Hogy mihez lehetne hasonlítani? Aki ismeri, a Jägermeisterhez hasonlítható, ami gyógynövényekből készült szeszes ital, az Articsóka azonban alkoholmentes, így azok is nyugodtan fogyaszthatják, akik utána autóba ülnek, és vezetnek.

Én ízlelőbimbóimnak teret adva, szép lassan, kortyonként ízlelgetve fogyasztottam el a finom nedűt.

Mit éreztem a fogyasztása után? Az első néhány nap alatt gyakrabban kellett pisilni, és sötétebb lett a vizeletem. Korábban az idegi alapon történő hasmenésemet keményebb széklet váltotta fel. Lényegesen javult az általános közérzetem, fittebb lettem, könnyebben el tudtam végezni a nehéz szellemi munkákat. Gondolkodásom tisztább lett, kiegyensúlyozottabb lettem.

Jelenleg is folyamatosan fogyasztom, és nagyon szeretem a terméket. Szívesen ajánlom, akik fáradtak, akik nem jól emésztenek, akiknek a koncentráló-képességével problémák vannak, és mindazoknak, akik tisztulni, méregteleníteni szeretnének.

 

Üdvözlettel:

Balázs Roland az Életfa Delfinek csapatából

 

Articsóka-ital

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/785-articsoka-ital

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474