Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

SALOMON Crossmax teszt - multisport cipő minden terepre

SALOMON, Crossmax, teszt, multisport, cipő, terep, futás, trail

Az idei év újdonsága a SALOMON fejlesztői műhelyéből, mellyel szakítani akartak a hagyományos "pure trail running" koncepcióval és egy vegyes terepre tervezett, de a korábbi terepfutó cipők minden jó tulajdonságait megtartó termékkel rukkoltak elő. A SALOMON Crossmax nemcsak teljesíti a várakozásokat, hamem sok tekintetben felül is múlja azokat!

Minden terepen és időjárásban használható, kiválló terepdulajdonságokkal rendelkezik, talpa és felsőrésze is csúcskategóriás. Hibái vannak, de 3 hónap intenzív hasznlat után is nyugodtan kijelenthető, hogy a "lakástól a terepre" koncepciót sikerült a terepfutók között megvalósítani.

19 aug. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

 A cipő tervezésének koncepciója az volt, hogy a terepfutást gyakran olyanok is űzik, akik nem kocsival vagy járművel mennek a terepre, nem ott laknak - a városlakóknak is legyen egy cipő, amellyel akár betonon futva érhetik el a terepet, ott mégis teljes funkcionalitású terepfutó cipővel tudják az edzésüket, túrájukat végezni. A Crossmax ennek megfelelően más középtalppal és más talppal készült - de megtartotta a robosztus és masszív jellegét.

A cipő a Salomon jó szokásáshoz híven nagyon sok színváltozatban készül, egyik feltünőbb, mint a másik, de vannak elegáns, visszafogott stílusúak is. Nem sok...

A legfontosabb "igazi" SALOMON tulajdonságai:

  • gyorsfűző rendszer (multisportokhoz, tereptriatlonhoz)
  • a legtöbb terepen jól kapaszkodó talp
  • kényelmes, de erőteljes felsőrész
  • közepesen kemény talp

 

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk