Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

A Saucony Guide 5 modell elnyerte a Runner’s World magazin "Szerkesztő választása díját"

A világszerte ismert vezető futómagazin, a Runner's World a futást merőben új nézőpontból megközelítő, globális teljesítmény-centrikus futócipő és ruházati márka, a Saucony® áttörő Geometry of Strong™ technológiájával készült Guide 5 modelljét nevezte meg a Szerkesztő választása" cím birtokosaként a magazin Tavaszi cipőismertetőjében.

A Saucony könnyűsúlyú stabilitást kereső futók részére készült edzőcipője, a Guide 5 kapta a legmagasabb pontszámokat a 23 cipő közül, amelyeket a kiadvány cipő laboratóriuma, a tesztelők és a szerkesztők vizsgáltak.

Saucony Guide 5 futócipő

A Guide 5, a Saucony újonnan megjelentetett Geometry of Strong™ kollekciójában szereplő három cipő egyike, több mint 50 grammal könnyebb elődjénél. A márka által használt exkluzív ProGrid™ hab, amely a saroktól a lábujjakig terjed, biztosítja a párnázottság és reakciókészség ideális kombinációját.

16 febr. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás  

A Guide 5 modell 12 mm-ről 8 mm-re csökkentett, forradalmian új, saroktól a lábujjakig érő differenciálja (sarokemelés az első talphoz képest) ütközés során úgy pozícionálja a lábat, hogy nagyobb mozgásteret ad a kétfejű lábikraizom, gázlóizom és Achilles-ín területnek, ezáltal erőteljesebb futólépést tesz lehetővé.

Ezen felül a cipő alacsonyabb differenciálja megkönnyíti a futó számára a középső talp talajra érkezését, amely kisebb ütközést eredményez.

"A súlycsökkentő programról: A Guide 5 több mint 50 grammal könnyebb az előző verzióhoz képest, párnázottságból azonban szemernyit sem veszített, és megtartotta valamennyi stabilitási tulajdonságát," olvasható a Runner's World cipőismertetőjében.

"A Saucony a kevesebb több elvét érvényesítette a saroktól a lábujjakig terjedő differenciállal és a könnyebb gumi alkalmazásával a cipő külső talpán."

Az egyik Runner's World tesztelő a következőket nyilatkozta: a Guide 5 "a legkönnyebb Saucony, amit valaha teszteltem, mégis messze a legkényelmesebb."

saucony guide5 600 05"Ez a díj nemcsak jelentős győzelem a Saucony számára, de új sztenderdet is állít fel a futásban," mondta Pat O'Malley, a Saucony globális termékágazatért felelős alelnöke.

"A futóktól kapott specifikus betekintést ötvözve laboratóriumunk legújabb kutatásaival, felfedeztük, hogy a 8 mm-es, saroktól a lábujjakig érő differenciál alkalmazása maximalizálja az irányítást, a kiegyenlítést és a felfüggesztést, páratlan futás élményt alkotva ezzel.

Izgalmas időszak ez a Saucony számára, és ez a felismerés bizonyítja, hogy az innováció iránti rendületlen elkötelezettségünknek köszönhetően az iparág legjobb teljesítményű termékét kínáljuk a futóknak," tette hozzá O'Malley.

A hagyományos eljárással fújt guminál 33 %-kal könnyebb súlyú, új, befecskendezéssel fújt guminak, a Saucony IBR+ Outsole™ nevű anyagnak köszönhetően a Guide 5 könnyebb, rugalmasabb és fokozott párnázottságot biztosít.

Az IBR+ bizonyítottan kétszerannyi energiát képes elnyelni, mint a hagyományosan fújt gumi, fantasztikus és hosszantartó párnázottságot biztosítva a lábfej első részének.

A Guide 5 további jellemzői a Comfortride™+ Sockliner és az SRC (Super Rebound Compound – kiváló visszapattanó tulajdonságokkal rendelkező vegyület) ütközési zóna.

A különleges nyitott cellaszerkezetű hab talpbetét nemcsak felszívja a nedvességet a lábról, hanem egy lágy memóriahab réteggel is illeszkedik a lábhoz, amikor belelépünk a cipőbe, kivételes kényelemérzetet és teljesítményt eredményezve.

Az SRC ütközési zóna biztosítja a lökéscsillapítást és beállítja a lábat az egyenletes átmenethez a saroktól a lábujjakig.

"A 4 mm-es differenciállal készült, díjnyertes Kinvara® megalkotása során felfedeztük a kihívás lehetőségét hagyományos futócipőink alapját illetően, a kaptafák 8 mm-es differenciálra történő átalakításával," mondta O'Malley.

saucony guide5 600 05"A Saucony most olyan cipőválasztékkal rendelkezik, amely a futók számára választási lehetőséget kínál a 0mm-es, 4mm-es, 8mm-es és 12mm-es differenciálok között."

A Guide 5 mellett, az újonnan bemutatott Geometry of Strong kollekció tagja a Triumph 9, a márka elsőszámú semleges párnázású edzőcipője, amely a Saucony innovatív PowerGrid™ technológiájával készült, valamint a Hurricane 14, a stabilitást nyújtó cipő, amely közel 30 grammal könnyebb elődjénél.

A Guide 5 a második olyan Saucony cipő az elmúlt év során, amely elnyerte a Runner's World magazin "Szerkesztő választása" címet.

A The Peregrine modellt pedig csúcs terepcipőnek nevezte a kiadvány 2011-es Terepcipő ismertetője.

Forrás és további információk: UNISPORT - SAUCONY

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk