Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Teszt: LAFUMA ALAMKOU 3/4 futónadrág

Teszt, LAFUMA, ALAMKOU, capri, futónadrág, terepfutás, trail, mountainCsapatunk több tagja is tesztelte idén a LAFUMA cég új kollekciójának ruháit és cipőit. A cipő teszt már régebben olvasható, a futózsákról több alkalommal is beszámoltunk, most a ruházat kerül sorra. Első és számunkra legpozitívabb ruhadarab a cég Alamkou futónadrágja, amely az elmúlt hónapok szélsőséges időjárásában is tökéletesen megállta a helyét.
14 szept. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás  


Teszt, LAFUMA, ALAMKOU, capri, futónadrág, terepfutás, trail, mountainA 3/4-es futónadrág az egyik legjobb az eddig kipróbált edző és versenynadrágok közül. Anyaga vékony, rugalmas, megfelelő helyeken szellőző hálókkal.

Anyaga gyorsan szárad - akár eső, akár az izzadság miatt, vizesen sem nyúlik, nem kényelmetlen (a nyári nagy záporokban kellő tesztlehetőség volt ennek bizpnyítására).

Designja visszafogott, de mégis feltünő, egyedi.

Kis zippes zsebében a feltétlenül szükséges apróságok elhelyezhetőek, futás közben észrevétlenek maradnak.

Teszt, LAFUMA, ALAMKOU, capri, futónadrág, terepfutás, trail, mountainUgyan egy mobiltelefon belefér a zsebbe, de semmiképpen nem ajánljuk ott hordani, hiszen a zseb a keresztcsont felett van közvetlenül és akármilyen elektromos eszköz ezen a tájon biztosan nem ideális. De ha nagyon kell, oda lehet tenni.

Versenyzésre, edzésre a legmelegebb nyári és a leghidegebb téli napokat kivéve minden időben alkalmas. Elsősorban gyorsabb tempóhoz tervezett nadrág, de hosszú 30-40 km feletti távokon is jól működik (a teszt alatt a leghosszabb futás 38 km volt).

Ideális olyan versenyekre edzésekre, ahol vagy a szintkülönbség miatt sokat változik a hőmérséklet (pl. magashegyi futások) vagy a futás időtartama miatt nehezen tervezhető az időjárás hatása és lehet hideg/nagy eső (3-4 óránál hosszabb terepfutások).

Gyors versenyzésre még a téli hidegben is megfelelő (crossfutások), hosszabb téli túrákhoz nem.

Rövidebb változata meleg időre alkalmas, anyaga és jellemzői hasonlóak, de a X2S versenyzőinek a 3/4 sokkal jobban bevált.

Teszt, LAFUMA, ALAMKOU, capri, futónadrág, terepfutás, trail, mountainTeszt, LAFUMA, ALAMKOU, capri, futónadrág, terepfutás, trail, mountainTechnikai adatok:

Térdnél hálós, elasztikus szellőző - Kényelmes, összehúzható derékpánt - Kis belső zseb - Zippzáras hátsó zseb.

DRYWAY® STRETCH - 93% POLYAMIDE / 7% ELASTANE


Linkek:

www.lafuma.hu

www.lafumausa.com

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk