Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Immár Androiddal is működik a Suunto Ambit3 óra, szofterfrissítéssel

  • Állapot: Aktuális

Sokan nagyon várták már, hogy a Suunto Ambit3 órájukat teljes mértékben kihasználhassák akkor is, ha nem IOS rendszerű okos telefonjuk van.

Az idő elérkezett, hogy a Suunto cég közzé és elérhetővé tegye Beta verziójú szoftvert. Azért  a Beta verziót, mert jelenleg 7 különböző Android operációs rendszer létezik a világon, több mint 1000 féle Android készülékkel.

27 máj. 2015 Hozzászólás: Hozzászólás  

Ahhoz hogy mindezt olyan jól összehangolhassák az Ambit3 órákkal, ahogy az IOS rendszerrel is 8600 termék-szoftver kombinációt kell letesztelnie a cégnek mondja Antti Hermunen, a Suunto cég Technical Project Manager for Suunto Movescount App.

Türelmeteket kérjük tehát a tökéletes eredmény eléréséhez.

Suunto Ambit3 - Android kompatibilitási lista

  • Android Lollipop (5.1, 5.0)
  • Android KitKat (4.4)
  • Android Jelly Bean (4.3)

2015 tavasza Suunto Ambit3 Peak Software Update 2.0

A 2.0 szoftverfrissítés által lehetővé tett sleep recovery and quick recovery tesztek az új futó edzésprogramokkal és új nyelvekkel együtt az Ambit3 Peak órákat egy új szintre emelik.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Hangvezérlés edzés közben

A Suunto Movescount App running-al és aktivál Bluetooth kapcsolattal egy sor hangvezérelt lehetőség közül választhatsz. Az óra többek között szól, ha bizonyos beállított limiteket túllépsz, emlékeztet a beállított célokra, elért eredményekre és még sok másra is. Jelenleg csak angolul elérhető a szolgáltatás, de a tavasz folyamán az összes Ambit3 órán támogatott nyelven működni fog.

Alvás regeneráció teszt

Figyelj oda, hogy megfelelően regenerálódj az edzés után és tudd meg hogyan függ össze alvásod minősége a teljesítményeddel. Az alvás regenerálódás teszt megmondja mennyire pihented ki éjjel az edzést. Reggel egy jelentést kapsz az alvásod minőségéről, és hogy hol tartasz a regenerálódásban.

Gyors regeneráció teszt

Bármikor ellenőrizheted regenerációd állapotát a gyors regeneráció teszttel. Csak vedd fel a Suunto Smart Sensor-t és indítsd el a tesztet. A mérés, analízis és riportkészítés 5 percen belül elkészül. A pulzusod, szívfrekvencia-variabilitásod és légzésszámod összegzett százalékos eredménye mutatja meg hol tartasz éppen a regenerációban. Minél magasabb a százalék, annál jobban állsz a regenerációval.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Futóteljesítmény

Elég jól haladsz a fejlődéssel, hogy közeledő versenyed napjára elérd a csúcsformád? Kövesd futóteljesítményed edzés közben és nézd meg az utóbbi hetek teljesítmény átlagát az új futóteljesítmény kijelzőn. Ebben a Suunto Movescount App-ben láthatod hogyan függ össze futóteljesítményed a regenerációs időddel, az alvás minőségeddel és aktivitásoddal.

Még több nyelv

Az Ambit3 órák és a Movescount App-ek az alábbi nyelveken működnek: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV és ZH.

SUUNTO

Utoljára frissítve: vasárnap, 23 október 2016 22:35

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474