Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

KONA Kula Supreme

A csúcskategóriás vázszett idén a X2S-KONA TEAM kerékpárjainak alapját képezi. Klasszikus, vérbeli cross country váz, Kona Race Light Scandium butted hidroform csőszettel, 16”-os mérettől egészen 22”-ig, 27,2 mm nyeregcső mérettel. Hihetetlen élmény...!
28 máj. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  

Geometria (19”) 85 mm-t mozgó villával: fejcsőszög: 69,4 fok, nyeregvázcső-szög: 71,4 fok, felsőcsőhossz: 600 mm, láncvillahossz: 424 mm, fejcsőhossz: 130 mm, középcsapágy magasság: 301 mm

 

Tömeg: 1352 g (18”)

 

Nagyon jól eltalált geometria, merev, de rugalmas váz. Nehezebb, mint sok hasonló kategóriás társa, de ezért hetékonyabban és gazdaságosabban tekerhető. Kinek mi fontos...

Merevség
Mászás
Lejtőzés
Irányítás
Látvány

 

Hihetetlenül merev, azaz hajtásnál a lehető legkevesebb energia vész kárba. Ennek ellenére lejtőkön nagyszerűen viselkedik, a rázósabb, nagyobb terheléseket is meglepően tompítja - köszönhetően a scandium alapanyagnak. Eppen ezért irányíthatósága is kiemelkedő, talán a lassú, technikás részeken van egy kis hátránya.

 

Mászásban (teleszkóptól és annak beállításától függően) szintén elsőosztáyú a váz. A 2008-as váz nagyon szép, elegáns és mégis erőt sugárzó, az idei modell harsányabb, erőteljesebb, ugyanakkor fiatalosabb.

 

Forgalmazó: XFactor

Megtalálható: KONA CITY

KONa Kula Supreme 2008

KONa Kula Supreme 2009


Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk