Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

SUN - Equalizer 23 felni

A legendás SUN Ringle márka tárcsafékes MTB felnije ajánlható minden XC és maraton felhasználásra - akár a legkomolyabb versenyzésre is. A SUN híres tartósságáról, így a felni egy közepes súlyú kerékpárossal még extrémebb pályákon is használható.
24 máj. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  


A felni hosszú teszthaszbnálat közben a legkülönbözőbb területeken bizonyított: maraton, xc, xterra és extrémebb magashegyi pályák. Jól viseli a terhelést, konnyű a karbantartása, fűzése, jól viselkedik minden időjárási körülmépny között - a súlya miatt pedig nincs mit szégyenkeznie, a leggrammániákusabb felhasználók kivételével mindenkinek ajánlható. Könnyű és tartós felni, megfizethető áron.

Tulajdonságok

Javaslat
SUN agyakkal és minőségi küllőkkel magas cool faktorú kerék fűzhető - nem feltünő, de sokkal drágább vetélytársakat is leköröz.

Végtelenítés: illesztett
Tömeg: 410 g
Fékfelület: -
Küllőszám: 32, 36
Szín: fekete elox


Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk