Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Ultrabalaton 2016 – magyar és román siker egyéniben

  • Állapot: Aktuális

Rekordmezőny vett részt az idei NN Ultrabalatonon. A futózarándoklaton idén több, mint 7500-an indultak.

30 máj. 2016 Hozzászólás: Hozzászólás  
X2S Salomon TEAM a célban - Száraz Dénes hajrázott X2S Salomon TEAM a célban - Száraz Dénes hajrázott

A férfiaknál a román Florin-Sebastian Ionita, a nőknél pedig Maráz Zsuzsanna nyerte a X. Ultrabalatont.

A Balatonaligáról induló tókerülő futóversenyen több, mint 7500-an vettek részt, többségük váltóban teljesítette a 220 kilométert. A férfi győztes 23:05:36 óra alatt, míg a címvédő Maráz 23:27:51 óra alatt ért célba. A leggyorsabb férfi csapat a Tolvajtempó (16:15:54) lett, a nőknél a Harmadol(i)va (19:26:00) győzött. A céges csapatoknál a mindsystem.hu (14:51:27) kerülte meg a leggyorsabban a Balatont, az egyetemi kategóriában a Bánki Koli (18:40:39) előzött meg mindenkit, míg az „egyéb” kategóriában a Mindsystem Sashegyi Gepárdok csapata elképesztő tempót diktálva, 13:06:10 óra alatt teljesítette a távot, 3:30 perces kilométereket futva a rekordmelegben.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Maráz Zsuzsanna az eredményhirdetés után elmondta, hogy miután kialakult a közel másfél órás előnye, a legnehezebb az volt, hogy motiválja magát. „Tavaly jó kis verseny alakult ki, azért is lett jobb az eredményem. Idén küzdelmesebbre sikeredett az Ultrabalaton, de ez a verseny nagy kedvenc.” – mondta Maráz. 

A futóesemény nagyszerű lehetőség a jótékonysági akciókra, ezt idén is több Alapítvány használta ki - a Suhanj, a Mosoly is hatalmas gárdával vett részt az eseményen. A Mosoly Alapítvány egyik arca Száraz Dénes színész, aki akcióhőshöz méltóan képviselte a jótékonyság ügyét a X2S Salomon TEAM csapatával.

Forrás: Nem Olimpiai Sportágak Kommunikáció 

Utoljára frissítve: szerda, 20 július 2016 23:30

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...