Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

Kezdd az új évet Echinacinával

Kezdd az új évet Echinacinával… és megőrzöd vele az egészséged!

Mit nyersz ezzel? Miért jó ez neked és családtagjaidnak?

Összetétel: sorbitol, feketeszeder lé 31% (koncentrátumból), fructose, víz, préselt kasvirág lé 1%, kasvirág kivonat 0,6%. Vitamin és ásványi anyag tartalom: C-vitamin.

 

Adagolás:

• Gyermekeknek 2 éves kortól napi 5-10ml.

• 3-12 éves korban: 10-15ml.

• Felnőtteknek roboráláskor 20-25ml.

Kismamák és immunszupresszált egyének nem fogyaszthatják!
17 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Folyamatosan 2 hónapnál tovább nem alkalmazható, közben legalább 1 hónap szünetet kell tartani.

Inzulinos és diétás cukorbetegek egyaránt fogyaszthatják! 15ml készítmény 13g szénhidrátot tartalmaz.

A növényt őshazájában, Észak-Amerikában, az indiánok századokon át a gyökeréből készült pépes, meleg borogatást a sebesülések összes fajtájára, a rovarharapásokra és fullánkos csípésekre, valamint kígyómarásra használták.

Neve a görög echinos (sündisznó) szóból származik. Elnevezése kettős találat, mert a virág közepe egy összegömbölyödött sündisznóra hasonlít, másrészt utal arra is, hogy a virág, úgy, mint a sündisznó tüskéi, védelmet nyújt, mert segítségével szervezetünk ellenálló képességét jelentősen növelhetjük.

Az amerikai telepesek is megismerkedtek a kas virág gyógyhatásaival, és mint biztos szert alkalmazták csörgőkígyó marása, vérmérgezés és egyéb betegségek ellen.

A kas virág egyes hatóanyagai fokozzák a makrofág - falósejtek mikrobapusztító tevékenységét, valamint a szervezet védekezésében szintén nagy szerepet jelentő T-limfociták termelődését. Serkentik a fehérvérsejtek képződését, és más nem specifikus immun stimuláns szerepük is van.

A tudomány igazolta a kas virág hagyományos használatát a sebek kezelésében is. A növényben levő egyik vegyület a törött csontokat gyorsabb forradásra ösztökéli, az új szöveteket (fibroplaszt) létrehozó sejtek munkájának fokozásával.

A kas virág készítményeket emellett vágások, égések, pikkelysömör, ekcéma, nemi szervi herpesz és ajaksömör kezelésére lehet alkalmazni.

Préselt kas virág lé: immunvédelem stimulálás

C-vitamin: immunvédelem stimulálás

Feketeszeder lé: vércukor csökkentő, gyulladáscsökkentő

Szorbit: cukorpótló édesítőszer

Hatásai:

  • Erősíti az immunrendszert
  • Erős gyulladáscsökkentő
  • Megfázások kezelése, és megelőzése
  • Kemoterápia befejezése utáni általános erősítésre

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/637-kezdd-az-uj-evet-echinacinaval

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474