Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

Saucony Grid Fastwitch 2

ImageEgy országúti versenycipő, amelyet nem kifejezetten triatlon célra terveztek - mégis most egy profi triatlonista tesztje következik. Kis Gyula, féltáv specialista: "Sauconyék végre betaláltak, és egy rendkívül jó versenycipőt alkottak a Fastwitch 2 személyében."
18 jún. 2008 Hozzászólás: Hozzászólás  

Megmondom őszintén, eddig nem igazán szerettem a Saucony versenycipőit, mert nem éreztem elég stabilnak, sem a talpszerkezetet, sem a felsőrészt. De úgy néz ki a folyamatos fejlesztéseknek meglett az eredménye és a Fastwitch 2 egy kitűnő versenycipőre sikeredett.

A talpszerkezet nekem személy szerint kifejezetten tetszik, mivel a jól ismert XT-900 talprendszert építették ebbe a cipőbe is. Ritka, hogy egy versenycipő talprésze ennyire megerősített, és stabil legyen, mivel a legtöbb gyártó inkább a súly miatt „kispórolja” az anyagot belőle. Ám a Fastwitch 2 esetében ez nem így van, sőt még egy plusz belső talpél erősítést is kapott, ami nekem igen jól jön a boka-süllyedésem miatt.

A felsőrész is nagyon igényesen lett kialakítva, és igazán bírja a strapát. De ami nekem még jobban tetszik, a belső rész. Mivel triatlonosként mezítláb használom a versenycipőket, sokszor feltörik, esetenként véresre dörzsölik a belső varrások a lábfejemet. Viszont annak ellenére, hogy a Fastwitch 2 nem is kifejezetten triatlonos cipő, első osztályú kényelemben lehet része viselőjének. Egyébként némi „átalakítással” egy könnyen, és gyorsan „feltéphető” cipővé lehet átalakítani. Én személy szerint varrtam rá hátra egy kis fület, és vastag gumiszalagot fűztem a cipőfűzők helyére, és voila lett egy 2 másodperces cipőm!

Egy szó mint száz, mindenkinek ajánlom a Fastwitch 2-t, mert valóban figyelemreméltó aszfalt versenycipő. Én pedig kíváncsian várom a Fastwitch 3-at!

Kis Gyula (triatlon)

Image

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk