Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

Hogy a napozás áldásos legyen!

Amikor a most anyuka lányom kicsi volt, emlékszem milyen érdekesen néztek rám, mikor csak sapkában engedtem őket kint játszani, hogy 11 és 15 óra között csak benti játékról lehetett szó, meg hogy kínosan ügyeltem arra, hogy legalább 20 perccel napra menés előtt bekenjem őket magas faktorszámú naptejjel.

A helyzet azóta csak rosszabb lett, nekünk ebből kifolyólag meg még komolyabban kell venni ezt a kérdést.

A bőr nem felejt! Egyszeri komoly leégés is elég a későbbi bőrdaganat kockázatának a növeléséhez! És hiába fakul ki ősszel a bőr, a káros sugárzás hatásai nem ürülnek ki a szervezetből. Sőt: összeadódnak!

31 máj. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Tudtad, hogy árnyékban a sugárzás 50-80%-a is érvényesül? Hogy a műszálas ruha szinte védtelenül engedi át? Hogy a fehér homok 90%-ban visszatükrözi a napsugarakat, és hogy tiszta vízben 1 méter mélységig a napfény 50%-ban tükröződik vissza?

Szeretettel ajánlom Neked a JUST NAPOZÓ termékeket a káros sugárzás kivédésére, de természetesen azzal, hogy a biztonságos időintervallumban tartózkodj a napon, és hogy legalább 20perccel indulás előtt kend be Magad!

Csodálatos minőséget képviselnek! Nem égsz le, de tartós napbarnított színed lesz úgy , hogy a D3vitamin akadálytalanul tud a szervezetedben képződni az éltető nap hatására! A JUST napozók nem akadályozzák a képződését!!!

30 faktoros Naptej, illetve Spray áll a rendelkezésedre az igazi csodával, a Napozás utánitestápolóval! Ha kipróbálod, beleszeretsz, és nem is érted majd, hogy létezhettél eddig nélküle? Imádni valóan bársonyos érzetet ad, megnyugtatja a bőrt, rendkívül kellemes, friss illatú, és úgy hűsít, hogy szinte „lejegel”. Napozástól függetlenül is csodálatos nyári testápoló!

Élj ezekkel a biztonságos finomságokkal, és élvezd velem együtt a nyári éltető NAPSUGARAT!

 

about

Utoljára frissítve: péntek, 12 február 2016 14:15

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474