Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Salomon Sense Hydro Set és Speedcross 3 teszt Száraz Dénestől

2012 nyár végén kaptam meg a Salomon magyarországi forgalmazójától az első pár Speedcross 3 cipőmet. Persze a jó híre már megelőzte, így már régen terveztem, hogy beszerzek egy párat. 

Én nagyon megszerettem, nem véletelen, hogy kis hazánkban és talán európa nagy részén ez a legkedveltebb középtávú terepfutó cipő. És biztos, hogy nem csak a jó reklám miatt, persze az is sokat számít.

2012 szeptemberében a piliscsabai terepduatlonon vetettem be először élesben. Onnantól kezdve sok tereptriatlon versenyen rajtam volt, plusz az iszonyat saras, vizes Vértes maratonon, a Mátrabércen, a Balboa kör futásokon, a Terep50-n, az összes terepedzésemen - tehát mondhatni, hogy jó tesztalany voltam. A cipő még mindig egyben van! 2 téi edzés idény és egy teljes versenyidőszak után is hordható. Persze kopik, de még simán tudném használni.

18 márc. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Nem tudom, hogy hány km van benne, mert korábban nem írtam. Biztos vagyok benne, hogy sok nagyon jó trepfutó cipő fel tudja vele venni a versenyt száraz talajon, vagy nedves sziklán, de sárban és extrém körülmények között nem talál legyőzőre (bár a X2S TEAM versenyzői közül most a rövidebb, gyorsabb versenyekre egyre többen a FellRaiser cipőt javasolják).

Friss élmény: a februári  Balboa futáson a saras, meredek emelkedőkön tudtam előzni és jó tempót menni, ezt részben a cipőnek köszönhetem, remekül kapaszkodik, nem csúszik ki, merek lefele is gyors lenni, nem féltem a bokám. Szóval ebben a legjobb.

Másik nagyon jó termék a Sense hydro set, ezek mindkét tenyérre rögzíthető 2x2 decis kulacsok. Ami nagy előnye az a kulacsok anyaga, nagyon puha és jól idomul a tenyérhez. Nem zavar a vízzel teli súlyuk, eggyé válnak a kézzel. A rögzítés is kiválló. Nekem pl.egy Balboa körre elegendő. Ajánlom mindenkinek, aki nem szereti a hátán hordani a vizet és aki a lehető legkisebb súllyal szeretne futni.

{xtypo_rounded4}

Ajánlatom 2014 első félévére

Terepfutásban természetesen egyik kedvencem a VTM, a Terep 50, a Börzsöny Trail.

Extrém kihívásnak a Spartan Race.

Minden terepsportban pedig a X2S Terepfesztivál Bánkon, ahol a futó és a monti pálya is fantasztikus, a közös strand buli pedig kihagyhatatlan..

{/xtypo_rounded_right4}

A naptár itt található.

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk