Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

A Saucony® Guide 5-öt választotta a Runner’s World az “Év legjobb cipőjé”-vé

A SAUCONY élenjáró franchise cipője elnyerte a Nemzetközi Szerkesztő Választása ’2012 legjobb cipője díját’; amely további lendületet ad a márkának arra, hogy a folyamatos innovációra összpontosítson.

Saucony, Guide 5, futócipő, innováció, maraton, atlétika, triatlon, Ironman

Saucony®, a vezető teljesítmény futócipő és ruházati márka decemberben bejelentette, hogy a Guide 5, a márka élenjáró franchise cipője elnyerte a rangos “2012 legjobb cipője” nemzetközi „Szerkesztő Választása” díjat a Rodale Inc. vállalat által kiadott Runner's World magazin nemzetközi szerkesztői értékelése szerint, amely magazin világszerte nyújt tájékoztatást a futással kapcsolatos információkról. A díjat a Runner’s World a Saucony-nak a texasi Austinban nyújtotta át hivatalosan december elején.

16 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Saucony egy merész kijelentést tett 2012 tavaszán, amikor bevezette úttörő Geometry of Strong™ termékplatformját a márka három legnagyobb forgalmú franchise modelljénél, amelyet a Guide 5 vezet. Azáltal, hogy az innovációt egy új szintre emelték, a márka 12 mm-ről 8 mm-re csökkentette a futócipő saroktól a lábujjakig érő differenciálját (sarokemelés az első talphoz képest), amely így kisebb ütközést és erőteljesebb futólépést tesz lehetővé. A Guide 5-nek ítélték a Runner’s World magazin „Szerkesztő Választása” díját a 2012 tavaszi cipőkatalógusban. 

“A Runner’s World magazin nemzetközi szerkesztőinek elismerése hihetetlen megtiszteltetés az egész Saucony csapat számára. A Guide 5 egy merész kijelentést váltott ki a márka számára: Ez volt az első cipő, amelyet a forradalmian Geometry of Strong™ platformmal terveztek újra. Kombinálva a futók közösségének belső tapasztalatát a kiemelkedő Emberi Teljesítmény és Innovációs Laboratóriumunk legújabb kutatásával, termékcsoportunk képes volt egy olyan terméket létrehozni, amelyet a futók közössége világszerte a ‘világ legjobb cipője’-ként ismert el.” - mondta Patrick O'Malley, a Saucony globális üzletágának alelnöke.

“A Guide 5 csaknem 17gr-ot veszített  a súlyából a korábbi változathoz képest, de ugyanakkor a párnázása nem csökkent, miközben megtartotta minden stabilitási jellemzőjét” mondták a Runner’s World szerkesztői. “A tesztelők a párnázatról és az alátámasztásról áradoztak, és dicsérték a cipő súlyát.  A Saucony többet nyert a sarok-lábujj esés 4 mm-es csökkentésével, és könnyebb gumit használt a cipő külső talpán.”

“Ez volt a legkönnyebb Saucony, amit valaha is teszteltem, ugyanakkor a legkényelmesebb is,” mondta a 45 éves Mariliz Killeen, allentowni (Pennsylvania) kopás-tesztelő, aki a Runner’s World előző három cipőverziójában is futott. “Amikor a kezemben tartom a Guide 4-et és a Guide 5-öt, a Guide 5 érzékelhetően könnyebb.”

A Guide 5-ről szóló teljes Runner’s World beszámolót és videót az alábbi linket nézhetik meg:

https://www.runnersworld.com/shoe/progrid-guide-5"

A Guide 5 forradalmian új 12mm-ről 8mm-re csökkentett saroktól a lábujjakig érő differenciáljaütközés során úgy pozícionálja a lábat, hogy nagyobb mozgásteret ad a kétfejű lábikraizom, gázlóizom és Achilles-ín területnek, ezáltal erőteljesebb futólépést tesz lehetővé. Ezen felül a cipő alacsonyabb differenciálja megkönnyíti a futó számára a középső talp talajra érkezését, amely kisebb ütközést eredményez.

A Saucony franchise modelljei további iparági elismeréseket nyernek el 2012 során, ezáltal jelentős lendületet adva a márkának 2013-ra. A franchise modell további díjai többek között: 

  • Guide 5 – “Szerkesztő Választása,” Runner’s World magazin tavaszi cipőkatalógus, 2012
  • Hurricane 14 – “Legjobb frissítés,” Runner’s World és Runner’s World Brazil magazinok nyári cipőkatalógusai, 2012
  • Ride 5 – “Legnagyobb eladási forgalmú,” Runner’s World’ magazin őszi cipővásárlók katalógusa, 2012
  • Type A5 – “Legnagyobb eladási forgalmú,” Go Outside Brazil magazin Vásárlók katalógusa, 2012

A Runner’s World magazin Nemzetközi Szerkesztő Választása „Az év cipője” díja a Runner’s World azon globális kezdeményezésének része, hogy megtalálják, teszteljék, és kinevezzék a világ legjobb cipőit olvasóik számára azokban az országokban, ahol jelenleg megjelennek: Ausztrália/Új-Zéland, Brazília, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Hollandia/Belgium, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Egyesült-Királyság és az Egyesült Államok.

A Runner’s World 2012 novemberében jelent meg Kínában, majd 2013 elején Norvégiában is kiadásra kerül.

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk