Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Teszt: Ironclad Tac-Ops kesztyű - kerékpár, outdoor

frissítve

Az IRONCLAD kesztyűket a X2S TEAM számos tagja viseli versenyen, munkában és edzéseken. Köztül a Tac-Ops igazi különlegesség - speciális feladatokra tervezett és maximálisan teljesítő kesztyű. Kerékpározás, airsoft, paintball, sífutás - minden finom, precíz művelethez.

16 ápr. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás  

Egy montis kesztyűnek számos tulajdonsággal kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelő legyen akár versenyzéshez, akár edzéshez. Nemcsak a kerékpározás élményét, hanem a kerékpáros biztonságát javíthatja vagy éppen ronthatja egy kesztyű. Sokan ezért nem is viselnek, mondván "a kezemnél nincsen jobb erre a célra". De egy esés esetén már más a helyzet.

Arról nem is beszélve, hogy a kéz bizonyos tulajdonságai felülmúlhatóak (ha mások rovására is, de ki lehet találni, mikor mi fontosabb).

A cikk folytatódik a hirdetés után...

A legfontosabbak szempontok:

 • szellőzés
 • tapadás (nedvese, sárban is)
 • védelem
 • tartósság
 • finom műveletek elvégzése
 • A TAC-OPS teljesítményorientált kesztyű, ugyanúgy mint a többi Ironclad termék jól illeszkedik a kézre. Minden kerékpáros mozdulatnál, minden terepen és időben nagyon jó társ. Nem olyan speciálisan bicajos, mint a Gripworkx, de általánosan talán felül is múlja azt.
 • A Tac Ops nem egy robosztus konstrukció így könnyen megoldhatók benne az aprólékos dolgok. Általában a lövészetekhez és a harcászathoz használják az ilyen kesztyűt, de a Tac Ops olyan passzentos és jól formált, hogy akár kerékpározás, akár kerékpárszerelés ideje alatt is nyugodtan viselheti az ember. Tökéletesen meg lehet benne fogni akár egy kis alkatrészt is. A szokványos alkalmazásoknál szinte észrevehetetlen. Teflon rétege pedig az olajat és a szennyeződést tartja távol, könnyen tisztítható.

 

Teszt, x2s, Ironclad, Tac-Ops, taktika, military, airsoft, paintball, kesztyű

Teszt, mtb, x2s, kona, Ironclad, I-Viz, Reflective, Lime, Green, kesztyű ironclad.hu

Teszt, mtb, x2s, kona, Ironclad, I-Viz, Reflective, Lime, Green, kesztyű Teszt: Ironclad I-Viz Reflective Lime Green kesztyű - kerékpár, outdoor

Teszt, mtb, x2s, kona, Ironclad, I-Viz, Reflective, Lime, Green, kesztyű Teszt: Ironclad Gripworx Black kesztyű - kerékpár, outdoor 

Utoljára frissítve: kedd, 23 április 2024 18:00

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

 • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
 • egyedi megjelenés, csapatmez
 • váráslási kedvezmények
 • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk