Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

SALOMON Extend Mid GTX gyerek túracipő

Extend Mid GTXA fiatalok számára fejlesztett, de a nagyok tudásával megtervezett túracipő. Igazi kalandokra való, legyen akár jégen csúszkálás, szánkózás, hegymászás, patakban való kergetőzés vagy sárdagasztás. A cipő emellett igazán szép és erőt sugárzó.
25 jan. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  

A cipő 1 hónapos tesztelés alatt szinte minden téli próbát kiállt, havat, sarat, jeget, vizet, hosszabb túrákat (gyerekszinten), futásokat, mászásokat. A legszembetünőbb tulajdonsága az eddigi hasonló cipőtapasztalatokhoz képest, hogy ez a cipő valóban vízálló! Annyira extrém terheléseket is kibír, amelyeket eddig egyetlen más cipő sem.

Extend Mid GTX részletekA másik jó tulajdonsága, hogy a fűzőrendszere praktikus, egyszerű, kesztyűben vagy átfagyott kezekkel is könnyen kezelhető. Talpa inkább átlagos terhelésekre tervezett, mintsem exrémekre, de egy gyerekcipőnél ez nem is lenne igazán érthető. Viszont a talpa ugyanaz a Contagrip, amely a felnőtt cipőknél évek óta az egyik legjobb túra talp.

Természetesen a vízállósága nagyszerű szellőzéssel jár együtt, amelyet a GORE-TEX legjobb membránjai biztosítanak. A cipő ára a fentiek alapján elég magas, de ha egy aktív gyereknek választunk tartós, kiválló minőségű és strapabíró cipőt, amely anatómiailag a gyerek számára különös figyelemmel készült, akkor máris nem találjuk drágának.
Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk