Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

A Vasas SC úszói is csatlakoztak a Magyar Honvédség 175 kilométeres kihíváshoz

  • Állapot: Aktuális

Kállay-Nagy Anita, a Honvédelmi Minisztérium szakreferense elhatározta, hogy eleget tesz a Magyar Honvédség 175 kilométeres kihívásának. A megmérettetéshez csapatot szervezett, a Vasas SC úszó lányaival öt nap alatt úszták le a távot. Az utolsó métereket közösen, a hajdúszoboszlói Árpád uszodában április 5-én, szerdán.

11 ápr. 2023 Hozzászólás: Hozzászólás   honvedelem.hu
A Vasas SC úszói is csatlakoztak a Magyar Honvédség 175 kilométeres kihíváshoz Foto: hmzrinyi.hu

Kállay-Nagy Anita versenysportoló múltja után sem fordult el a medence világától, hiszen időről-időre megméretteti magát különböző sporteseményeken. Tavaly például csapatával együtt megnyerték az Ultrabalatont és indult a Balaton-átúszáson is. Amikor a Magyar Honvédség elindította a kihívást, rögtön tudta, hogy futás helyett úszva szeretné teljesíteni a távot. Mivel a kihívást eredetileg négy fős csapatoknak hirdették meg, ezért Anita csapatszervezésbe kezdett. Leendő csapattársait a Vasas SC úszói között találta meg, hiszen gyermekei is itt úsztak, illetve alkalmanként ő maga is részt vesz az edzéseken.

honvedelem 175 uszas 2

A lányok edzőjét, Lőrinczi Györgyöt kereste meg az ötlettel, a hölgyek azonnal igent mondtak, így megalakult a csapat.

A csapattagok: Gyurinovics Lili – háromszoros junior világbajnok, Szokol Szonja – Junior EB ezüstérmes, Olajos Dorottya az 50 és 100 méter mellúszás országos ranglistájának vezetője, valamint természetesen Kállay-Nagy Anita.

Az egyesület úszói elmondták, azért csatlakoztak a kihíváshoz, mert a rend, fegyelem és kitartás egyaránt jelen van a katonaságban és a sportban is. Hozzátették azt is, hogy az úszás megtanítja az embert a kitartásra és az állandó koncentrációra. A kihívás teljesítésével ezen tulajdonságok fontosságára akarták felhívni az emberek figyelmét.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Forrás: honvedelem.hu 

Utoljára frissítve: hétfő, 17 április 2023 09:01

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk