Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Vastaps fogadta az olimpikonokat, Benkót és Fazekast Vörösváron

  • Állapot: Archív

(Gribek Dániel - Varkapu.info) Nehéz szavakba foglalni, hogy mit érez az ember, amikor városa olimpikonjai integetnek le a Városháza erkélyéről, és százak fogadják őket vastapssal. Nehéz szavakba foglalni, pedig muszáj, hiszen ez a dolgom.

olimpikonok, Benkó, Fazekas, Vörösvár, MTB, hegyikerékpár

Már akkor is könnyekkel küszködtem, mikor Szilágyi Áron megnyerte az első aranyérmünket. Igen, bár Ő nyerte, a sajátomnak is éreztem. Nem én dolgoztam érte évekig, de éreztem, hogy az enyém is. Talán nem haragszik meg érte senki. Óriási büszkeséggel töltött el, hogy van olyan magyar versenyző, mint Joó Abigél cselgáncsozó, aki sérülten is győzni tudott, és vállalta a versenyt. Állva szurkoltam végig a kézimeccseket, a vízilabda válogatottjaink küzdelmeit. Üvöltve drukkoltam, mikor a női kajak négyes -benne Fazekas Krisztina pilisvörösvári versenyzővel – győzni tudott. És semmihez sem fogható érzéseim voltak, mikor a hegyi kerékpárosok legfiatalabbja, a szintén pilisvörösvári Benkó Barbi váltóhiba után is 27. lett.

16 aug. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Próbálhat ebbe az örömbe és büszkeségbe bárki belerondítani, ahogy nem egy szerző és médium megpróbálta az elmúlt hetekben. A Népszabadságtól kezdve  Tóta W. Árpádig… De az, hogy a magyar olimpikonok mekkora csodát vittek véghez, azt nem jelzi jobban más, mint az a néhány száz ember, aki a pilisvörösvári Fő téren gyülekezett szerda este, hogy lássa a két helyi olimpikont; Benkó Barbit és Fazekas Krisztinát.

...

Aztán Gromon István kihirdette a képviselő-testület döntését, miszerint Benkó Barbara egy díszoklevelet és egy kristálytálat kap a londoni olimpián elért eredményéért. A polgármester ezt azzal magyarázta, hogy a vörösvári sportoló még fiatal, és reméli, legközelebb éremmel tér haza. Ha pedig most díszpolgárrá avatnák, akkor nem lenne mit adni a kerékpárosnak később, aki már így is büszkélkedhet a Pilisvörösvári Emlékéremmel. Őszinte leszek, véleményem szerint Barbi már most megérdemli a díszpolgári címet, hiszen kijutott, és rossz váltóval végigment a londoni pályán pilisvörösváriként. De biztos vagyok abban, hogy tényleg lesz még alkalom, amikor a fiatal lánynak integethetünk a Fő téren, és akkor megkaphatja a díszpolgári címet.

...

Teljes cikk: varkapu.info

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk