Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  

Online pszichológiai tanácsadás

1. Kinek ajánlott az online tanácsadás? 

Azok számára, akik: 

távol laknak,külföldön élő magyarok, elfoglaltak, nehezen tudnak személyes találkozásra időpontot egyeztetni, otthonukhoz kötöttek, kisgyermekkel vannak otthon, mozgássérültek szívesebben osztják meg problémáikat anonim módon e-mailen. 
2. Milyen problémák esetén ajánlott?

Szinte bármilyen probléma esetén tudunk e-mailen dolgozni, de mielőtt megkezdjük a tényleges munkát, minden esetben egyeztetünk.

06 márc. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 


3. Hogyan zajlik az e-mailes terápia?

Miután felkeresett e-mailen, az első néhány levélben megbeszéljük a problémát, kitűzzük a célt, megbeszéljük az online tanácsadás formáját, és mielőtt elkezdjük a tényleges munkát, megbeszéljük, hogyan és mikor kell fizetni. Ezen tudnivalókról egy részletes leírást küldök. 

4. Mennyibe kerül?

4000 Ft+áfa/3 levélváltás. Átutalással lehetséges a fizetés.

5. Az online terápia van olyan hatékony, mint a személyes terápia?

Van, aki el sem tudja képzelni, hogy elmenjen egy pszichológushoz, e-mailen viszont szívesen és hatékonyan tud dolgozni. Az írás önmagában is gyógyít, sok író, költő éppen így gyógyította a lelki bánatát (ha naplót írunk, ugyanezt tesszük, legfeljebb nem művészi formában). Ha nem magunknak, hanem egy szakembernek írjuk leveleinket, annyiban hatékonyabbak vagyunk, hogy a pszichológus segít a problémákra megoldást találni, speciális, online kitölthető teszteket alkalmaz, házi feladatokat ad, így támogat a célunkhoz vezető út során. Az online terápia nem kötött sem helyhez, sem időhöz, nincs terjedelmi korlát, teljes a titoktartás, viszont önmagunk számára az írásunk megmarad, ami segíti a önreflexiónkat. 

Az online tanácsadás előnyei: 

  • Bármikor írhat e-mailt, nem kell időpontot egyeztetni.
  • Otthonról is írhat, nincs utazási és parkolási költség.
  • Bármilyen hosszan írhat, nincs terjedelmi korlát.
  • Teljes a titoktartás, ha szeretné, a nevét sem kell megírnia. 

Az online tanácsadás korlátai: 

  •  A nonverbális jelzések nélkül kell dolgoznunk.
  • Az érzéseket verbalizálni kell.
  • Súlyos pszichés tünetek, öngyilkossági késztetések esetén az online tanácsadás nem megfelelő.

Geszvein Erika pszichológus weboldala: apszichologusom.hu

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474