Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

Narosan vitaminok kismamáknak

A legkedvesebb referenciáim a Narosan vitaminokkal a kismamákhoz kötődik. Már több ilyen esetem volt.

Narosan vitaminok kismamáknak

Én a narancs és az áfonya vitamint szoktam javasolni. Aki megfogadta a tanácsomat az biztos nem lett vashiányos, és jól bírta végig a terhességet. Az első időszakban én reggel és este 1 evőkanál narancsvitamint szoktam javasolni, a 3. hónaptól már az áfonyát. Aki a kezdetektől fogva így fogyasztotta annak nem volt gond a vérképével, kevéssé volt fáradékony és gyönyörű szép bőrű, egészséges babák születtek.

14 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Volt olyan esetem is, amikor 5 hónapos terhes kismamának már vénásan akartak adni vasat, ha nem javul a vérképe. Javasoltam neki, hogy napi 3-4 evőkanál Narosan áfonyát igyon. 3 hét fogyasztás után nem akarta elhinni az orvos, hogy mennyit javult. Végig szedte a vitamint és jobb lett a közérzete, elmúlt a fáradékonysága, és tudott dolgozni is, ami fontos volt számára. Egészséges kisbabája született. A szoptatás alatt is fogyasztotta, sőt azóta Ő és családja is javasolja másoknak.

Több anyuka háláját fejezi ki, hogy megismertettem ezzel a nagyszerű termékkel, mert alig hiányoznak az oviból a gyermekeik. Ha véletlenül mégis lebetegszenek, sokkal rövidebb idő alatt gyógyulnak meg.

Sokszor elég, ha csak reggelente 1 teáskanál Narosan áfonyát szednek, és így tesznek az egészségükért. Van olyan gyerek, aki nem hajlandó addig reggel elindulni az oviba, míg be nem veszi a vitaminját. Ő figyelmezteti az anyukáját erre a fontos dologra, ez szinte rituálé náluk.

Üdvözlök minden elkötelezett Narinost, jó egészséget és boldog, békés karácsonyt kívánok!

Narosan vitaminok

Balassa Éva, Budapest

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/616-narosan-vitaminok-kismamaknak

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474