Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Nagykanizsa Spartan Race Sprint – OCR Elite Team

  • Állapot: Aktuális

Csapatunk a korábbiaknak megfelelően nagy várakozással indult neki 2018 első magyar szervezésű Spartan Race futamának. Egri Viktor, Balhási Ákos, Petrovics Alex, Mészáros László alkotta a csapatunkat, míg Kívés Bendegúz egyéniben indult.

23 ápr. 2018 Hozzászólás: Hozzászólás   Mészáros László
Nagykanizsa Spartan Race Sprint – OCR Elite Team Foto: Mészáros László

A verseny egy festői tó partján került megrendezésre, mely egy dombokkal tűzdelt erdő mellett helyezkedett el, így ismét nagyon sok ember érdeklődését keltette fel. Az összes versenyző, kids futam résztvevő, charity (jótékonysági) futam és a szurkoló összesítése valahol 11.000 fő környékén lehetett a létszám.

A rajt után azonnal felvittek bennünket egy enyhén emelkedős dombon, ahol 3-4 alul felül bújós akadály volt, majd legközelebb csak a pálya végén voltak az akadályok besűrítve, konkrétan 9, ami így igazán változatossá tette a versenyt. Ezt láthatjátok a csatolt pályarajzon, ami jól mutatja, megint egy jól szervezett, izgalmas versenyt sikerült a Spartan Hungary szervezőinek összehozni.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Közben pedig a hosszabb futós részeket csak 1-1 akadály törte meg vagy éppen a büntetők, amiket össze lehetett szedni közben.

Sajnos csapatunk nem igazán volt szerencsés, ilyen szempontból, így több mint 300 burpee-t sikerült begyűjteni, valamint ezzel elég sok időhátrányt is! Ennek ellenére nincs okunk szomorkodni, mert az Elite csapatverseny 2. helyére felértünk, ami ezek után igen szép teljesítmény.

Plusz pozitívum, hogy Bendegúz nagyszerű versenyzéssel egyéniben a 2. helyen végzett, ezzel Európa Bajnokságra és Világbajnokságra kvalifikálta magát.

Edzések, edzéstervek: www.triatlonedzo.hu | Edzés cégeknek: www.cegedzes.hu

Utoljára frissítve: szerda, 09 május 2018 17:30

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk