Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Babás-mamás gondolatok az immunrendszerről

Babás-mamás gondolatok az immunrendszerről Az első terhességem (2007) ideje alatt ismerkedtem meg a Nahrin és Just termékekkel. Engem is, mint minden más kismamát minden betegség megtalált, hiszen ilyenkor az immunrendszer nem működik olyan hatékonyan a fertőzések ellen. Szinte folyamatosan beteg voltam.

Akkor egy nagyon kedves ismerősöm felhívott és megismertetett elsősorban a vitaminokkal és az illóolajokkal.

10 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

 

Vitaminok: természetesen mindent megkonzultáltam az orvosommal, majd elkezdtem szedni egyszerre a Narosan áfonyát és a Narosan narancsot, röviddel a kúra elkezdése után tapasztaltam, hogy sokkal jobban ellenállok a fertőzéseknek, és azt is, hogy minden leletem tökéletes. Ez végig így volt, nem voltam vashiányos én sem, és ami talán ettől fontosabb, hogy a kisfiam is elég vasat tudott magának elraktározni a kilenc hónap alatt. 40. hétre született 3450 grammal és 54 centivel, egészségesen, gyönyörű szép bőrrel. Második gyermekem tervezésekor már elkezdtem szedni a Narosan áfonyát a fogantatás előtt, hiszen nem volt kérdés, hogy mit szedek a terhesség ideje alatt.

Illóolajok: a vitaminokkal egy időben kismamaként kezdtem el használni az illóolajokat. Nálam a párologtatóban a mai napig Narancsolaj párolog. Ez az általános közérzetemen nagyon sokat dob, a fiaim is úgy alszanak, hogy a szobájukban ez biztosítja a nyugodt alvás körülményeit.

Amit nyugodtan mondhatunk a család megmentőjének, az a Teafa olaj. Olyan nincs, hogy az ne legyen otthon, hiszen azonnali segítség, ha bármi gond adódna. Idén történt, hogy az óvodában szájafta járvány söpört végig a gyerekeken. A gyermekorvosom tanácsára, mindig mikor hazajött a fiam higított Teafa olajjal öblögetett. Szerencsére elkerülte őt is, így nem hozta haza a kicsinek sem.

Ő már megszokta az ízét, az illatát, hiszen ha a manduláján akar valami betegség kialakulni, azonnal ezt adom neki öblögetni, és durva orrfolyásnál a kamillás inhalálóba ezt cseppentem.

Ez egy nagyon tömörített változat, ha korlátlan hely és idő állna rendelkezésemre rengeteg történetet tudnék írni a vitaminok és az illóolajok használatáról a mindennapjainkban.

Petrányi-Kosik Ildikó

 

nahrin website 500

 

just website 500

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/termekek/referencia/636-babas-mamas-gondolatok-az-immunrendszerrol

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474