Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 23. Csütörtök  Ma Dezső napja van.  

JUST Boróka krém - bemelegítő és regeneráló krém

A JUST svájci gyógynövénygyártó cég terméke, amelyet több komoly versenyen is teszteltünk, többféle sportágban. Nagyon kellemes illatű és állagű krém: nem túl nehéz, nem túl lágy. Mivel nem igazán intenzív, ezért a tapasztalat szerint 2 fontos feladatkörben alkalmazható jól: hosszabb versenyek, edzések, testmozgás előtti bemelegítés és pihenés, relaxáció, regeneráció.

15 szept. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás  


Intenzív erőkifejtés esetén is alkalmazható, de ekkor egy hosszabb, intenzívebb bemelegítéssel kell segíteni a hatását. Hosszú távon ható krém, a tapasztalatok szerint 5-8 óra múlva is érezhető a hatása, ezért bemaszírozás után lehetőleg nem mossuk le 1-2 órán belül. A lemoshatóság a bemasszírozás erősségétől függ.

Igazából sportolás után fejti ki a hatását a nyugodtabb izmokon: fenntartja az izmok kissé magasabb hőmérsékletét, ezzel segítve a tisztulásukat, feltöltődésüket, illetve ennek segítségével az izületeket is folyamatosan kényezteti.

Röviden: egy védő és pihentető, kiváló regenerációs hatással bíró gyógynövénykrém, amely sportolás közben is alkalmazható, amennyiben védeni és óvni szeretnénk izmainkat, izületeinket.

Összetétel
víz, fragrance (parfum), paraffinolaj, cetearyl alcohol, caprylic/capric trygliceride, hosszútűjű fenyő olaj, limonene, szójaolaj, ceteareth-20, hegyi borókabogyó olaj, eukaliptusz olaj, európai ciprus olaj, carbomer, triethanolamine, sodium cetearyl sulfate, sodium lauryl sulfate, imidazolidinyl urea, methyl nicotinate, kumarin, linalool, benzyl benzoate.Alkalmazás
• Kb. borsónyi mennyiséget gyengéden bedörzsölni a kezelt testrészen.A piliscsabai Életfa fesztiválon bemutató és teszt!Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474