Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

MTB világkupa, Anglia - Benkó Barbi: vulkán, világkupa, esés…

  • Állapot: Archív
MTB, világkupa, Anglia, Benkó Barbi, vulkán, világkupa, esés, kerékpár, bioptron, aloe veraHatalmas felfordulást okozott az európai légiközlekedésben a számomra kimondhatatlan nevű izlandi vulkán. Emiatt csak csütörtök este tudtam meg, hogy másnap mégis repülök Angliába. Amsterdamig simán ment a repülés, a leedsi gépet viszont mindig egy kicsit tologatták, mire végül felszállt, de csak késő estére értem oda. Szombaton pályajárás: nagy mosollyal az arcomon tértem vissza a depónkhoz, nagyon tetszett.

27 ápr. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Technikás, gyökeres, sziklás pálya volt, ugyanakkor rendkívül lendületes, full gázon kellett menni végig. Jó korán lefeküdtem este, hogy ki tudjam pihenni az egész hetem, nem sokat aludtam a suli miatt. Sikerült is, bár össze-vissza rémálmaim voltak, ami folytatódott reggel is: szakadt az eső. Ha valami, na az nem hiányzott erre a pályára. Még bemelegítés alatt is szemerkélt, majd rajtra elállt. Szerencsére a pályán nem okozott nagyobb bajt, néhány hely vált csak csúszósabbá.

41-es rajtszámom volt, ideális rajthely, mégis beragadtam, lassú sorba kerültem, rengetegszer le kellett szállni, ráadásul az első kör is rosszul ment, de szerencsére a 2-ra feltámadtam, előzgettem sorban a kolléganőket.

A 3. kör elején egy kínai vagy japán lányt utolértem, megelőztem, majd úgy gondolta, hogy ezt nem hagyhatja, lelökött egy szikláról és visszaelőzött. Arccal, oldalt érkeztem egy sóderes útra, lezúztam mindkét térdem és az egész bal oldalam. A térdem és a csípőm cudarul is néz ki, szétnyílt, fáj is, remélem, meggyógyul jövő hét végére!

Most Bioptron-lámpa+aloe vera kúrát nyomok, ha ettől nem jön rendbe, akkor semmitől... Igen, ez egy másik kultúra, amit a keleti lány képvisel, nem sikerült jobban megkedvelnem őket...

Végül a 37. helyen értem célba, U23-ban 6. lettem. Kezdésnek nem rossz... Egyre komolyabb ez a sport is, a mezőny 80%-a már profi, érzem, hogy a sulival valamit kezdenem kell, mert kicsinál és egyelőre a bringa az, ahol jobban érzem magam.

A Világbajnoknő Irina Kalientieva (RUS) nyert, Willow Koerber (USA) és Katarina Nash (CZE) előtt. Brutál erőse az U23-as csajok is. A győztes Julie Bresset (FRA) 5. (!) lett abszolútban. A fiúknál Nino Schurter (SUI), Julien Absalon (FRA), Burry Stander (RSA) lett a sorrend. Köszönöm szépen a segítséget Freddy-nek és Dieter-nek, mindent megtettek értünk.

Apropó, magyar hangokat és „Barbi"-zást is hallottam a pálya széléről, na ez volt csak a meglepetés, szuper jó, hogy kijöttek kint élő magyarok, köszönöm! Jövő héten Világkupa Nr. 2. Houffalize-ben (BEL).

Nagyon-nagyon drukkoljatok légyszi, remélem addigra felépülök!

Forrás: barbarabenko.hu


A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk