Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Magyar Ironman sikerek Svájcban: Csomor abszolút és Halász korosztályos győzetesek

  • Állapot: Archív

Négy éve a nagyatádi arénában már a nevezettek között volt az Ironman távon Boronkay Péter, paratriatlon világbajnokunk, az Agria AKTK Bátorfi Team versenyzője, de ekkor egy kulcscsonttörés (részletek a cikk végén) megakadályozta a rajthoz állást. Ezután Péter a nemzetközi színtéren csatározott, Európa-, majd világbajnoki címeket szerzett a paratriatlonisták mezőnyében.

aaaaa

A tavalyi Mallorca 70.3 féltávú versenyen kapott meghívást élete első Ironman távú versenyére, ahol 11:21:25 órás idővel sikeresen teljesítette élete első hosszútávú triatlon versenyét.

16 júl. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Csomor Erika a kilencedik helyen jött ki a női mezőnyben a vízből 1:02:12-es idővel, majd a harmadik legjobb kerékpáros idővel át is vette a vezetést, amit a végére meg is tartott.

Sőt, az utolsó szakaszon kiváló futóteljesítményével, tovább növelte az előnyét, magabiztosan nyert a profi mezőnyben és abszolút első helyen ért célba a női mezőnyben 9:20:16-tal. Második helyen a német Bella Bayliss 9:25:54-gyel ért célba, míg a bronzot a svájci Simone Brandli szerezte meg 9:30:58-as idővel.

Halász Annamariért is izgulhattunk, hogy sikerül-e korosztályos győztesként végeznie a versenyen. 13. helyen jött ki a vízből (01:15:19), de a kerékpáros pályát ugyanúgy, mint Era legjobb kerékpáros idővel az első helyen végezte. A korosztályában a versenyt 10:17:14-es idővel megnyerte!

Csőke Balázs a futás elején feladni kényszerült a versenyt.

{jb_chat}Péter a visegrádi terepfesztiválon szombaton indult a X2S tereptriatlon versenyen, amely nemzetközi mércével mérve is nehéz, hosszú viadal, majd vasárnap a Duna MTB maratonon állt rajthoz. Ez a "Hegyek Királya" díjnak megfelelő teljesítés lett volna - ezt Péter korábban már kiérdemelte! -, de a maraton pályán esett és kulcscsontját törte.{/jb_chat}

Ironman Switzerland
Zurich, Switzerland – July 15, 2012
2.4-mile swim, 112-mile bike, 26.2-mile run

Men
1. Ronnie Schildknecht (SUI) 8:17:13
2. Jan Van Berkel (SUI) 8:32:27
3. Mathias Hecht (SUI) 8:42:08
4. Sergio Marques (POR) 8:43:12
5. Scott DeFilippis (USA) 8:46:42

Women
1. Erika Csomor (HUN) 9:20:16
2. Bella Bayliss (GBR) 9:25:54
3. Simone Brandli (SUI) 9:30:58
4. Regula Rohrbach (SUI) 9:35:10
5. Monique Grossrieder (SUI) 9:55:40

Teljes lista >>>.

Forrás: Sporthírügynökség | Ironman.com

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk