Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 28. Vasárnap  Ma Valéria és Nimród napja van.  

Teszt: NAROSAN Narancs multivitamin étrend-kiegészítő

Teszt, NAROSAN, Narancs, multivitamin, étrend-kiegészítő, inzulin, cukorbeteg, magnézium

Narosan narancs rendkívül jó minőségű multivitamin összeállítás, természetes vitaminokban gazdag búzacsírával, magas ásványi anyag tartalommal. Összetétele különösen alkalmassá teszi a szervezet számára folyamatosan utánpótlást igénylő anyagok bejuttatását a gyermekek és sportolók számára. Erősíti a szervezet ellenálló képességét, elősegíti a regenerációt, gyógyulást. A X2S TEAM tesztje.

21 júl. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

45 napos rendszeres használat után minden vizsgált kérdésben (sport, egészség, gyerek fejlődés) teljesen hiba nélkül zárult a teszt. Első és legfontosabb kérdés, hogy a gyerekeknek nagyon ízlik, külön kérik, ezzel a Narosanban lévő vitaminok és nyomelemek gond nélkül a szervezetükbe jutnak.

11 éves gyerek esetében egy 7 napos sportábor végén semmi fáradtság, semmi kimerültség nem jelentkezett.

Sportolás és verenyzés közben a hosszútávú,  közel 100%-os erőkifejtés (ez a teszt 20. napján volt) sem okozott még csak görcs jeleket sem, az izmok és a szervezet az edzettségnek megfelelően, de teljes kapacitásal képes volt 4-5 órán keresztül működni. Ilyen igénybevétel esetén gyakori a görcs, a fáradás, az elmerevedés. A Narosan segítségével ezek hatása, megjelenése csökkenthető.

A terméket inzulinos és diétás cukorbetegek is fogyaszthatják. 15 ml termék 6,25 g szénhidrátot tartalmaz.

 

Fogyasztása semmilyen negatív mellékhatással nem járt. Ez nem jelenti azt, hogy valaki esetleg nem lehet érzékeny egyes összetevőkre, de mivel nagy tisztaságú és többnyire természetes alapanyagokat használnak a gyártásnál, ezért ennek a valószinűsége csekély. Arra azonban figyelni kell, hogy túlzott fogyasztása esetén a hatóanyagok hasznosulásának hatásfoka romlik, hiszen egyes alkotórészekből csak megadott mértékben képes raktározni a szervezet, a többi kiürül.

Tartalma: 500 ml kb. 30-40 napig elegendő (1 felnőtt, 2 gyerek esetében, de csak 1/2 - 3/4 evőkanál mennyiségben, napi 2-3 alkalommal).

 

Narosan hatásai

 

  • erősíti az immunrendszert, növeli az ellenálló képességet, véd az allergiás betegségek ellen
  • magas vitaminpótlást biztosít, véd a megfázásos betegségek ellen, betegségek után segíti a regenerálódást
  • a búzacsíra csökkentheti a rákos betegségek kialakulásának lehetőségét.
  • férfiaknak különösen ajánlott, fizikai és szellemi erősítő, véd a fáradékonyság ellen
  • védelmet ad a gyermekkori betegségek ellen, erősíti a szervezetet, megelőzi a neurózist
  • segít leküzdeni a depressziót

 

Összetétel:

Teszt, NAROSAN, Narancs, multivitamin, étrend-kiegészítő, inzulin, cukorbeteg, magnézium

narancslé (sűrítményből), ananászlé (koncentrátumból), gyümölcscukor, sorbitol, búzacsíra kivonat 4,5%, magnéziumcitrát, vitaminkeverék, sűrítőanyagok (gummi arabicum, xanthan), természetes narancs aroma, gyógynövény kivonat, tartósítószer: káliumsorbat. Vitamin és ásványi anyag tartalom: A-vitamin, B1-vitamin, B2- vitamin, B3-vitamin (niacin), B5-vitamin (pantotensav), B6-vitamin, B12-vitamin, E-vitamin, H-vitamin (biotin), C-vitamin, béta karotin, folsav, magnézium.

 

A természetes összetevők különösen jó hatásfokkal kerülnek az emberi szervezetbe, így már kis mennyiség is elegendő. Kiemelkedően magas értékű a búzacsíra, amely igen magas arányban tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat.A természetes anyagok közel állnak az emberi szervezethez, ezért felszívódásuk nagyon magas arányú. A búzacsírában nagy arányban található A-, B1-, B6-, B12-, E-, és C-vitamin, szelén, cink.

A Narosan narancsban további fontos kiegészítők vannak: folsav, kalcium, biotin, niacin, vas, magnézium, réz, foszfor, kálium.

Valamennyi összetevő létfontosságú az emberi szervezet számára, ezek harmonikus arányának megválasztása biztosítja az eredményes megelőzést.

A Narosan narancs magas magnézium tartalommal rendelkezik. A magnézium szükséges a normális kalcium, nátrium, kálium, és foszforegyensúlyhoz és a C-vitamin anyagcseréjéhez. Nélkülözhetetlen az idegek és az izmok hatásos működéséhez.

Kifejezetten hatásos szellemi és fizikai erősítő, férfiaknak különösen ajánlott az erős terhelések esetén. A Narosan narancs magnéziumdúsítással készül.

 

Adagolás:

• Kúraszerű, időszakos alkalmazás esetén az immunrendszer erősítésére, az évszakok váltásakor. A kúra kezdetén, naponta háromszor egy evőkanállal, utána naponta egy evőkanállal, étkezés előtt 15-20 perccel. Gyermekeknek; 1 éves kor felett naponta 1-3 évesig 5ml, 6 évesig 10ml (2 kiskanál), felette 15-20ml javasolt.

Rendszeres használat esetén: naponta egy teáskanállal étkezés előtt 15-20 perccel.

 

 

Termékoldal: just.hu

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474