MEGHÍVÓ - XIV. Napfényes Fesztivál, az egészség és az öröm napja


Tisztelt Érdeklődő!

 

Idén is várja látogatóit a Napfényes Fesztivál, a testi-lelki-szellemi egészség egyik legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye!

 

 fesztival 2017 szorolap ELEJE 12 h

 



 

A Dürer Rendezvényházban június 11-én megrendezésre kerülő program idei előadói: Müller Péter, Prof. Dr. Bagdy Emőke, Laár András, Dr. Boldizsár Ildikó és Váradi Tibor. A holisztikus szemlélet jegyében természetgyógyászati konzultációk és workshopok sora várja az érdeklődőket, a workshopok számát a nagy érdeklődésre való tekintettel idén másfélszeresére emeltük.

A Nagyszínpadon az előadások között olyan sztárok gondoskodnak az igényes szórakozásról, mint Szinetár Dóra, a tavaly nagy sikert arató Fool Moon együttes, Holcz Gábor bűvész és Kövi Szabolcs fuvolaművész, akinek vetítéssel egybekötött meditatív koncertje zárja a napot.

Várjuk a gyermekeket is gazdag szabadtéri programajánlattal: meseösvény, gyermekkoncertek (Mintapinty, Katáng zenekar), öko- és népi játszótér, ingyenes kézműves foglalkozások, bűvészshow – csak hogy néhányat említsünk a palettáról.

A Fesztivál elmaradhatatlan részét képezik az egészséges ételkülönlegességek, valamint a kiállítás és vásár, melyen natúr- és biotermékek széles választéka sorakozik fel.

Várjuk szeretettel önfeledt szórakozást és lelki feltöltődést ígérő családi rendezvényünkre!

www.napfenyesfesztival.hu