Az évkezdő Terepduatlon OB, XTERRA hírek a világ minden részéről, nyári programajánló

 - - -
x2s team logo

- Terepduatlon OB
- X2S HAIBIKE TEAM sikerek
- XTERRA Las Vegas, Új-Zéland 

Critical Mass a hétvégén, HAIBIKE kerékpér tesztek két magyar bajnoktól, életmód és környezetvédelem

 

Szezonnyitó terepfesztivál Óbudán – világbajnokok és olimpikonok részvételével

A hétvégén Óbudán álltak rajthoz a Terepduatlon Országos Bajnokságon Poór Brigitta tereptriatlon világbajnok, Dósa Eszter magyar MTB olimpiai válogatott, Boronkay Péter paratriatlon világbajnok, Fenyvesi Péter ifjúsági olimpikon.

x2s team terepduatlon ob 2012 550 01ng

...

A versenyt Mester Bálint (X2S Haibike Team) és Dósa Eszter (Scott-Vitalitas) nyerte.

Bővebben

Veterán XTERRA világbajnok győzelme Las Vegasban - Stoltz és Bucher aranyat érnek

Conrad Stoltz a 4-szeres tereptriatlon világbajnok ismét meglepte a sportvilágot – a las vegasi XTERRA világkupafutamon szerezte meg a győzelmet, olyan pályán ami kifejezetten a fiatal, gyors versenyzőknek kedvez.

xterra las vegas conrad stoltz 550

 

Bővebben

Családi győzelem az új-zélandi extrém tereptriatlon versenyen – Allen és Slack idén veretlen Ázsiában

Az asuzhtrál Ben Allen és a brit Jacqui Slack nyerték az XTERRA extrém tereptriatlon új-zélandi futamát. A két versenyző civilben jegyespár, így győzelmük egyben családi ünnep is volt.

 xterra rotorua 2012 550

Bővebben

  

Haibike Light RC teszt - MTB kerékpár ahogy van...

Tesztalanyom egy Haibike Light RC, amit az egész évben használhatok a Velodream Kft. jóvoltából.


Első benyomások (még nem ültem rajta)

- Dizájn:

Vonzzák a tekintetem a fehér alapú eszközök - legyen az kocsi, háztartási gép vagy bármi – amik nem csak feketével vannak dekorálva, hanem a dizájnerek némi szint is belecsempésznek az egyhangúságba. Ezzel alól a Haibike váz festése sem kivétel.

Összhangban van a fehér, fekete, piros; egyikből sincs túl sok vagy túl kevés. Nem akad meg a szemem semmi kirívó, túlzottan kiemelt részen.

Haibike Light RC, teszt, X2S, mtb, monti, terepkerékpár

Elmondható, hogy a váz az alkatrészekkel egy egészet alkot.

Bővebben

Haibike Light RC teszt és beszámoló

Több bringa közül lehetett választani, és amellett, hogy műszakilag, súly és sok más szempontból is ez volt a legmegfelelőbb, a fehér bringa piros csíkokkal már a termék honlapján is rabul ejtett.

mester balint haibike test 550

Amellett, hogy gyönyörű, nekem soha nem volt még ilyen jó bringám, pedig nem akarok gyártókat megnevezni de használtam már néhány mtb-ot.

Amint megtörténtek a beállítások, hihetetlen élményt nyújt a kerékpár. Komoly lejtőkön rendre azt érzem, hogy úgy küzdi le az akadályokat, mint egy „traktor". Rendkívüli élmény, hogy az ember engedi lefelé a bringát és mindenen átmegy, ezt az élményt úgy adja, hogy emellett egy hatalmas önbizalmat a fékek rendkívüli teljesítménye.

Bővebben

X2S sport és családi programajánló a nyár kezdetére (április-május-június)


A X2S HAIBIKE TEAM és a Terepgyerek Program ajánlata májusra és júniusra. Családi programok és sportfesztiválok.

A nehezebb kihívások a naptárban találhatóak.

Április 22:

Mozdulj, Soroksár! - duatlon és kerékpárverseny, félmaratoni futóverseny

Április 29:

Fighter's Run - extrém akadályfutás. Egyéni és csapatverseny. Gyerekeknek ingyenes!

Május 1: 

Solymári majális - terepfutás több távon és több kategóriában, kerékpáros felvonulás, koncertek, szabadtéri családi programok.

Buda maraton - MTB verseny a Pesthidegkúti repülőtéren és a környező erdőkben.

Május 26-27:

Splash sportfesztivál - különleges tereptriatlon verseny az AQUAWORLD csúszdaparkban, terepfutás és számos autós-motoros rendezvány a család minden tagjának.

Bővebben

Újra Critical Mass a Föld Napján

Április 22-én várhatóan több tízezer kerékpáros fog felvonulni Budapest utcáin. Indulás 16 órakor a XIII. kerületi Szent István park alatti alsó rakpartról.

criticalmass 550

A felvonulás szervezőinek felhívása:

Mikor, hol, mettől, meddig?

2012. április 22-én, a Föld Napján, 16 órakor indulunk a XIII. Szent István park alatti alsó rakpartról, és lezárt utakon, 11 km megtételét követően jutunk el a Városligetbe, ahol ha mindenki beért, bringaemeléssel ünneplünk.

Így kerülheted el, ha autózol: Autóval válaszd az Árpád hidat, vagy a Lágymányosit. A Petőfi, Szabbadság, és Budáról Pest felé az Erzsébet híd is járható lesz. A Lánchidat és Pestről Budára az Erzsébet hidat kerüld el. A főutak közül lezárásra kerül az Andrássy út, Attila út, Alagút, József Attila utca és a pesti alsó rakpart. Torlódások várhatók a körúton, a kiskörúton, a Bajcsy Zsilinszky úton és a Dózsa György úton.

Ajánlott kerülőutak: budai alsó rakpart, Alkotás út és Hungária/Könyves K. körút. A villamosok menetidejében jelentős csúszás nemvárható, de a buszok lassabban járnak majd, egy-két járatot kerülőúton közlekedtet a BKV, így érdemes inkább a villamos és metróvonalakon utazni.

 

 
 - - -