Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 19. Péntek  Ma Emma napja van.  

Teszt: NAROSAN vitamin étrend-kiegészítő család

Teszt: NAROSAN vitamin étrend-kiegészítő család

Mint azt tudjuk, az emberi test vitaminok bevitelére szorul. Ezekre a szervezetnek alapvetően szüksége van. A Nahrin Narosan családba tartozó multivitamin termék közül 3 a „vitaminok, búzacsíra és ásványi anyagok" gondolat köré épült.

A búzacsíra igen értékes természeti adomány és az marad a jövőben is, hiszen magas koncentrációban tartalmaz fontos anyagokat, számunkra (több mint 50 hatóanyag és nyomelem). A Narosanok segítségével a szervezet számára fontos anyagok könnyedén pótolhatóak.

Ajánlható kismamáknak, gyerekeknek, idősebbeknek, minden túlterhelt embernek (szellemi, lelki és fizikai túlterhelés esetén is).

Értékelés

45 napos rendszeres használat után minden vizsgált kérdésben (sport, egészség, gyerekfejlődés) teljesen hiba nélkül zárult a teszt. Első és legfontosabb kérdés, hogy a gyerekeknek nagyon ízlik, külön kérik, ezzel a Narosanban lévő vitaminok és nyomelemek gond nélkül a szervezetükbe jutnak.

11 éves gyerek esetében egy 7 napos sporttábor végén semmi fáradtság, semmi kimerültség nem jelentkezett.

25 okt. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Narosan narancs: természetes alapanyagokból készült multivitamin összeállítás, mely búzacsírából, narancs sűrítményből áll. A tartalmazott ásványi anyagok közül a magnézium áll első helyen, mely segíti a szív és érrendszer működését, és stresszoldó hatása is ismert.

Narosan tropic: a multivitamin bázis ennél a terméknél is a búzacsíra, hatékonyságát növelendő különböző gyógynövény kivonatok (echinacea, bodza, hársfavirág) és ásványi anyagok is fellelhetőek benne. A legfontosabb a cink.

Narosan áfonya: glutén és laktózmentes, áfonyából és gyümölcscukorból, vasglükonátból és vitaminkeverékből áll. Ajánlható a szervezet erősítésére, illetve a közösségbe kerülő gyermekek számára, hiszen növeli az ellenálló képességet, véd az allergiás, megfázásos betegségekkel szemben, és remek vitaminpótlást biztosít.

Narosan red berry: felhasználása széleskörű és speciális. Taurint, vitaminokat, kalciumot és magnéziumot, ezen kívül A-, B1-, B2-, B6-, B12-, D-, E- és C-vitamint tartalmaz, folsavban, pantoténsavban, biotinban és niacinban gazdag.

Erősíti az immunrendszert, növeli az ellenálló képességet, véd az allergiás betegségek ellen, magas vitaminpótlást biztosít, véd a megfázásos betegségek ellen, betegségek után segíti a regenerálódást. A búzacsíra csökkentheti a rákos betegségek kialakulásának lehetőségét. Férfiaknak különösen ajánlott, fizikai és szellemi erősítő, véd a fáradékonyság ellen. Védelmet ad a gyermekkori betegségek ellen, erősíti a szervezetet, megelőzi a neurózist, segít leküzdeni a depressziót

A természetes összetevők különösen jó hatásfokkal kerülnek az emberi szervezetbe, így már kis mennyiség is elegendő. Kiemelkedően magas értékű a búzacsíra, amely igen magas arányban tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat. A természetes anyagok közel állnak az emberi szervezethez, ezért felszívódásuk nagyon magas arányú. A búzacsírában nagy arányban található A-, B1-, B6-, B12-, E-, és C-vitamin, szelén, cink.

Fontos megemlítenünk továbbá, hogy a Nahrin termékek közül az Isotea, az Artifit, a Narosan narancs és a Basico a Wessling laboratórium vizsgálatai alapján doppingmentesek. A Wessling a WADA hivatalos dopping bevizsgáló laboratóriuma.

Részletes tesztek

Teszt: Narosan fekete áfonya koncentrátum

Teszt: NAROSAN Narancs multivitamin étrend-kiegészítő

Infromáció, tanácsadás: Tóth Viktor (+36305204969)

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk